Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga op Netflix

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga is vanaf 26 juni exclusief te zien op Netflix. Ontdek het nummer Volcano Man van Will Ferrell en Rachel McAdams en bekijk de trailer. Je ziet de video’s hieronder. En natuurlijk ontdek je ook meer over deze comedyfilm van Netflix.

Eurovision Song Contest film op Netflix

Wat we moeten verwachten van deze film? Netflix omschrijft Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga op de volgende wijze. “Wanneer het ambitieuze muzikale duo Lars (Will Ferrell) en Sigrit (Rachel McAdams) de kans van hun leven krijgt om hun land te vertegenwoordigen op ‘s werelds grootste songfestival, hebben ze eindelijk de mogelijkheid om te bewijzen dat alle dromen de moeite waard zijn om voor te vechten.”

Trailer The Story of Fire Saga

Cast Netflix-film over songfestival

De cast van deze film over het songfestival liegt er niet om. Niet alleen Will Ferrell en Rachel McAdams spelen mee. Ook Pierce Brosnan (jawel, de voormalige James Bond!) en Dan Stevens hebben hun medewerking verleend aan deze komische film.

David Dobkin

David Dobkin heeft deze film over het songfestival geregisseerd. Het verhaal is geschreven door Andrew Steele, Melissa Stack, Nicholas Stoller en Will Ferrell. Adam McKay en Chris Hency hebben deze film geproduceerd.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga is vanaf 26 juni te zien op Netflix (zowel in Nederland als in België).

Klik hier voor meer Netflix film inspiratie.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

16 mei 2020 /