Hoorspel Officiële Onwaarschijnlijke Ronde van Vlaanderen

Ken jij het hoorspel de Officiële Onwaarschijnlijke Ronde van Vlaanderen al? Nu het toch een beetje dé dag is van De Ronde wil ik deze ook met je delen. Hij is gisteravond uitgezonden op Radio 1, maar je kunt ‘m terugluisteren via de podcast van Sporza Koers.

Ronde van Vlaanderen 2020

De Ronde Van Vlaanderen 2020 is er dus toch! Ruben van Gucht en Renaat Schotte nemen je mee in een uitzonderlijk live-verslag van de Vlaamse wielerhoogmis anno 2020. En dit is niet de enige nieuwe beleving rondom de uitgestelde Ronde van Vlaanderen. Nee, je kunt ook genieten van #DeRonde2020 en De Ronde tegen Corona.

Hoorspel

Voor het auditieve verhaal de Officiële Onwaarschijnlijke Ronde van Vlaanderen sloegen Visit Flanders, Cycling in Flanders, Flanders Classics en Sporza de handen in elkaar. Het Geluidshuis en Bowling Brands (Christophe Ghewy en Paul Wauters) nemen de wielerfans mee in een stuk ongeschreven spannende wielergeschiedenis. Alsof je in een echt live uitgezonden koersverslag zit. Tom Van Dyck verzorgt de regie. Olivier Marga en Patrick Voets de opname in Het Geluidshuis. En het scenario is van Dirk Van Nijverseel en Paul Wauters.

Cast

Naast Ruben van Gucht en Renaat Schotte hoor je ook Koen De Graeve, stemmenimitator Jonathan Bockstael, Koen Brandt en Tom Van Dyck. Je hoort nummers van Sioen, Zita Swoon, Triggerfinger en Black Box Revelation.

Luister hier naar het hoorspel Officiële Onwaarschijnlijke Ronde van Vlaanderen.


Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

5 april 2020 /