Nathalie Meskens moeder geworden van dochter Lima

Nathalie Meskens is moeder geworden van dochter Lima. Op woensdag 25 maart 2020 is het meisje ter wereld gekomen. Heuglijk nieuws dus in deze pittige tijden.

Nathalie Meskens & baby Lima

VTM laat weten dat presentatrice en actrice Nathalie Meskens, papa Nadim en baby Lima het ‘opperbest stellen’. “Ze genieten nu in alle rust van hun kersvers gezinnetje. VTM en alle medewerkers van DPG Media wensen hen van harte proficiat!”

Foto Lima

De foto bij dit bericht heeft VTM vrijgegeven aan de pers en werd zelf ook door Nathalie Meskens gedeeld op haar Instagram-pagina. Een prachtige foto waarop alle ellende en verdriet van deze tijd even vergeten zijn.

Beat VTM

Nathalie Meskens maakte haar zwangerschap 14 oktober 2019 bekend. Wie had dat verwacht? De actrice zei tenslotte altijd dat ze ‘geen kinderwens had‘. En dan was er die deelname aan Beat VTM. Zou ze eerst nog als cheerleader aan de slag gaan uiteindelijk ruilde ze deze uitdaging met Olga Leyers. De nieuwe uitdaging van Nathalie Meskens: apneuduiken. Dat dat niet door kon gaan, was al snel duidelijk. Haar vriendin – zangeres Natalia – had eigenlijk al het antwoord gegeven. “Ik had heel graag willen leren apneuduiken, maar dat is door mijn zwangerschap uiteraard geen optie.” Uiteindelijk heeft Julie van den Steen de plek van Nathalie Meskens ingenomen.

Zwangerschap & tv-wereld

Een zwangerschap valt niet te plannen. En dat is natuurlijk ontzettend lastig als je in de spotlights staat en je kinderwens en een mogelijke zwangerschap opdrachten – zoals een rol of presentatieklus – in de weg kunnen staan. Zo gaf Clara Cleymans in een interview al aan dat ze een rol is misgelopen, omdat ze nu zwanger is. Actrice Tine Embrechts noemde een zwangerschap zelfs een ‘klein financiële ramp‘.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

27 maart 2020 /