Cordon rond corona bij Pano

Cordon rond corona bij Pano aanstaande woensdag 25 maart 2020 om 21.25 uur op Eén. De reportage is terug te kijken via VRT NU. Krijg via deze weg een kijkje achter de schermen bij het UZ Gent.

UZ Gent

Het team van Pano kreeg de unieke kans om achter de schermen te draaien van het UZ Gent. Het ziekenhuis is klaar voor een mogelijke overrompeling aan patiënten door het coronavirus. In de afleveringen worden longarts Eva Van Braeckel en Pieter Depuydt gevolgd Depuydt is de coördinator van de intensieve zorgafdeling.

Zeger Garré

Op de intensive care maken we kennis met Zeger Garré, corona-patiënt én de man die half Vlaanderen intussen kent via filmpjes op sociale media. Hoe is zijn ziekte intussen geëvolueerd? En hoe kan het dat er op dit moment nog geen vaccin is tegen dit moordend virus.

Snel vaccin?

Pano mag mee op de zoektocht van Johan Neyts. De viroloog van de KU Leuven geeft een unieke inkijk in de labo’s van het gerenommeerde Rega-instituut. Koortsachtig is men hier aan het testen op muizen. Is er hoop op een snel vaccin?

Pano: Cordon rond Corona, woensdag om 21u25 op Eén. Een reportage van Stef Meerbergen en Fabian Lefevere.  Eindredactie: Sara Van Boxstael en Pascal Seynhaeve

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

24 maart 2020 /