Celine Verbeeck leest sprookjes voor op Instagram

Celine Verbeeck leest sprookjes voor op Instagram, omdat zij – net als de meesten – door Corona in haar ‘kot’ zit. Ze schrijft: “Ik zal hier sprookjes voorlezen voor de allerkleinsten die nog niet kunnen lezen of voor iedereen die houdt van een beetje old fashioned storytelling.”

@celinevertelt

Dit doet Celine Verbeeck via het Instagram-account @celinevertelt. Inmiddels staan er al een aantal verschillende afleveringen online, die je ook via IGTV kun terugvinden. Als luisteraar vind ik het écht genieten. Wat ze zoal heeft voorgelezen? Ze begon met het verhaal van Repelsteeltje, maar ook Vrouw Holle, De standvastige tinnen soldaat en Rapunzel kwamen al voorbij. Ik ben benieuwd welke sprookjes Celine Verbeeck nog meer gaat voorlezen in de aankomende periode. We zitten tenslotte nog wel even binnen met zijn allen.

Celine Verbeeck

Waar je Celine Verbeeck van kent? Ze speelt sinds 2015 de rol van Keelin in tv-serie Nachtwacht. Inmiddels heeft het team ook al twee films gemaakt namelijk Het Duistere Hart (deze film verschijnt 17 april op dvd en kun je nu reserveren) en De Poort der Zielen. Ze debuteerde op haar veertiende als Wiske in de film De duistere diamant. Een rol die heel veel kandidaten wilden; ze werd namelijk gekozen uit maar liefst 900 aanmeldingen.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

22 maart 2020 /