Andy Peelman belt live naar Bekende Vlamingen

Andy Peelman belt op Instagram dagelijks live naar Bekende Vlamingen. Dagelijks om 17.00 uur gaat hij live op Instagram om zijn volgers een hart onder de riem te steken. Hij belt dan bekende mensen op, zodat zijn volgers iets hebben om naar uit te kijken in deze tijd.

#Blijfinuwkot

In de show #blijfinuwkot – die te zien is op VTM en VTM GO vertelde er meer over tegen Jonas Van Geel en Q-dj Vincent Fierens.

Andy Peelman

Jonas en Vincent bespraken ook met Andy Peelman hoe hij zijn dagen vult: “Het heeft zo zijn voordelen. Mijn dochter en vrouw zijn heel gelukkig omdat ik nu veel thuis ben. En we gaan vaak wandelen met de honden.” En als ik zijn show een beetje volg, gebruiken veel van zijn volgers de tijd ook om afleveringen van De Buurtpolitie – waar hij bekend door is geworden – weer eens terug te zien.

Bellen met bekende Vlamingen

In zijn Instagram-show belt Andy Peelman dus met verschillende Vlamingen. Dan merk je meteen dat hij geen echte interviewer is – hij werkt namelijk écht bij de politie – maar je ziet ook hoeveel plezier hij heeft én dat hij het serieus neemt. Zo zie je ‘m regelmatig in de weer met zijn

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

22 maart 2020 /