Opnames Familie stilgelegd door coronavirus

Opnames Familie stilgelegd door het coronavirus. Er zijn nog afleveringen tot en met vrijdag 17 april. Die worden gewoon uitgezonden op VTM. Wanneer de opnames hervat worden, is nog onzeker. Volgens DPG Media gaan de gezondheid van cast en crew voor.

Thuis en Familie zijn sinds augustus 2020 weer terug op tv. Hier ontdek je alles over de nieuwe seizoen:

Opnames Familie

De beslissing om de opnames van Familie stil te leggen, is gemaakt in overleg met de VRT. Die hebben namelijk ook besloten om de opnames van Thuis stil te leggen. Wat er met andere producties gaat gebeuren, wordt nu bekeken. Ook hier geldt dat de gezondheid van cast en crew natuurlijk altijd voor gaan.

Opnames familie stilgelegd door coronavirus

Coronavirus

Dirk Lodewyckx, algemeen directeur TV, Streaming en Radio van DPG Media zegt hierover het volgende. “We willen geen enkel risico nemen en de gezondheid van de cast en crew staat voorop. Het is nu van groot belang om er voor te zorgen dat de verspreiding van het coronavirus zo goed mogelijk wordt ingedijkt, dus we nemen het zekere voor het onzekere.”

Programmaschema

“Het spreekt voor zich dat dit op termijn ook impact zal hebben op ons programmaschema. We zijn dan ook volop aan het bekijken hoe we één en ander moeten bijsturen”, besluit Dirk Lodewyckx.

Hier lees je alles over Familie op VlaamsKijken.

Voor het laatste nieuws over het Coronavirus:

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

15 maart 2020 /