Bab Buelens en Sean Dhondt presenteren kandidaten Blind Getrouwd

Bab Buelens en Sean Dhondt presenteren de speciale aflevering van Blind Getrouwd op VTM GO. In de aflevering die nu te zien is, maak je kennis met de 8 deelnemers. De eerste twee hebben we hier op Vlaams Kijken natuurlijk al uitgebreid gepresenteerd, klik hier en ontdek alles over het eerste homokoppel in Blind Getrouwd.

En ook de anderen ga ik hier natuurlijk uitvoerig beschrijven. Dit is namelijk mijn Vlaamse guelty pleasure programma.

Speeddaten met Bab Buelens

Sean Dhondt en Bab Buelens speeddaten met de deelnemers en gaan langs bij de Blind Getrouwd-experten die elk vanuit hun eigen expertise tips geven over de matchmaking. Dat gebeurt niet zomaar: het is de bedoeling dat Sean en Bab op basis van alle verzamelde info zélf de deelnemers proberen matchen. En zo kunnen kijkers hetzelfde doen.

Blind Getrouwd op VTM GO

Na elke aflevering bij VTM kunnen fans Blind Getrouwd verder beleven in de online talkshow van VTM GO. Elke episode van Blind Getrouwd: Naspel volgt de thematiek van de uitzending op antenne. Dan moet je denken aan de matchmaking, het huwelijk, de huwelijksreis en het samenwonen…. Opvallende gebeurtenissen geven het startschot van een interessante babbel met de deelnemers, ex-deelnemers en de experten, gestroomlijnd door Sean Dhondt en Bab Buelens.

Sean Dhondt voice-over Blind Getrouwd

Dat Sean Dhondt in deze aflevering te zien is, is niet gek. De (voormalig) zanger – die doorbrak met Nailpin – is namelijk sinds vorig jaar de voice-over van dit programma. De eerste drie edities deed Staf Coppens dit. Zelf is Sean al jaren gelukkig met zijn Allison. Maar wat als hij nog vrijgezel was geweest, zou hij dan het avontuur aandurven? Tegen Het Laatste Nieuws zei hij daar vorig jaar het volgende over. “Zelf zou ik het niet durven. Ook al prikkelt het mijn nieuwsgierigheid.”

Het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd start half februari. De exacte datum is nog niet bekendgemaakt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

3 februari 2020 /