Ellie Lust gaat voor derde seizoen op patrouille

Ellie Lust gaat voor het derde seizoen op patrouille in het buitenland. De afleveringen zijn vanaf dinsdag 11 februari om 21.30 uur weer te zien op NPO1. Ik deel ‘m hier als tip, omdat de liefhebbers van Andy op Patrouille (van VTM) misschien wel hiervoor naar de Nederlander willen overschakelen.

Ellie Lust op patrouille

Het derde seizoen van Ellie op Patrouille telt zes afleveringen. Ellie Lust wordt onderdeel van de politieteams van onder andere Armenië, Mexico en de Filipijnen. Ze ondersteunt bij alle facetten van het politiewerk. Dat doet ze in lokaal uniform, met open vizier en gewapend met een goede dosis Amsterdamse lef.

Filipijnen

Ellie Lust gaat onder meer naar de Filipijnse hoofdstad Manilla, waar president Duterte een zero-tolerance-beleid op drugs voert. Een confrontatie met de – soms dodelijke – slachtoffers die aan beide kanten vallen bij deze War on Drugs – blijft helaas niet uit.

Armenië

In Armenië werkt Ellie in de hoofdstad Yerevan tijdens nieuwjaarsnacht en bewaakt ze de veiligheid van het voormalige Russische ski-oord Tsaghkadzor.

Mexico

Acapulco is een populaire Mexicaanse badplaats, maar Ellie is er niet om op het strand te liggen. Een heftige karteloorlog teistert de stad en haar omgeving. Ellie werkt samen met de politie in hun strijd tegen deze kartels.

De andere landen die Ellie Lust aandoet in het derde seizoen van Ellie op Patrouille worden op een later moment bekendgemaakt.

Andy op Patrouille

Of er een tweede seizoen van Andy op Patrouille komt, is op dit moment nog niet duidelijk. Eind vorig jaar is het eerste seizoen pas uitgezonden. In een interview met Het Laatste Nieuws van midden december 2010 geeft Andy Peelman zelf aan dat er nog niets duidelijk is. Gemiddeld keken er zo’n 600.000 kijkers, dus dat zijn wel mooie kijkcijfers.

Zelf zegt Andy Peelman – die doorbrak met De Buurtpolitie – er het volgende over: “Het is mijn grote droom om mee te lopen met de NYPD, de politie van New York. (…) Hopelijk gaat het wel door voor een eventuele tweede reeks, we hebben nu alleszins al een visitekaartje om af te geven.” Wist je dat Andy Peelman zelf ook bij de politie werkt? Hij is agent bij de hondenbrigade. Al heeft hij inmiddels al ruim anderhalf jaar looponderbreking genomen on zich te focussen op zijn tv-werk.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

26 januari 2020 /