Tom Waes bij (Frank) Evenblij maakt Vrienden

Tom Waes is te gast bij Frank Evenblij in zijn show Evenblij maakt vrienden. Om 21.30 uur zie je dit programma bij BNNVARA op NPO1. In dezelfde aflevering ook Sigrid Kaag, Danny en Daley Blind.

Evenblij maakt Vrienden

In een nieuwe reeks ‘Evenblij Maakt Vrienden’ duikt Frank Evenblij in de levens van beroemde, beruchte en bijzondere wereldburgers. In zijn typische ontwapenende stijl, vol eerlijke gesprekken, humor en verrassende wendingen. Zonder de rafelrandjes of moeilijke vragen te schuwen. 

Tom Waes

Tom Waes heeft op dit moment ontzettend veel succes met Kamp Waes en Undercover. De tv-serie van Eén is – via Netflix – ook in Nederland heel goed ontvangen. Daarnaast scoort ook Kamp Waes extreem hoge kijkcijfers. Grote kans dat daar ook nog wat Nederlanders bij zitten. Ik in ieder geval wel. Wat een straffe show is dat!

LEES OOK: Kijk jij al uit naar het tweede seizoen van Undercover? Ontdek hier alles over het verhaal en de cast (mét verrassende namen!).

Thekla Reuten en Gijs Naber

Frank Evenblij gaat in zijn programma Evenblij maakt Vrienden niet bij de minste op bezoek. In de eerste aflevering maakte de kijker kennis met Frans Bauer, voetbalster Jackie Groenen en documentairemaker Sinan Can. Aflevering 2 is het dus de beurt aan Tom Waes, politica Sigrid Kaag, trainer Danny en zijn zoon, voetballer Daley Blind. In aflevering drie volgen zanger Guus Meeuwis en oud-militair Marco Kroon. Aflevering 4 zien we dichter-schrijver Ilja Leonard Pfeijffer, Dafne Schippers en – een tweetal dat bijna niet in de media verschijnt met hun privéleven – acteurskoppel Thekla Reuten en Gijs Naber.

Echte gesprekken met Frank Evenblij

 “In dit programma neem ik ruim de tijd om met mijn gasten op pad te gaan, daardoor leer ik ze heel goed kennen. Een ontwapenende Jackie Groenen, een lachende Sinan Can, een persoonlijke Danny en Daley Blind, maar ook een open Guus Meeuwis en Frans Bauer. Laat je verrassen door Dafne Schippers, die voor mij haar harde trainingsschema inruilde om voor één dag alles te doen wat God verboden heeft. Het is echt fantastisch om tot echte gesprekken te komen. Maar er wordt gelukkig ook veel gelachen”, aldus Frank Evenblij.

‘Evenblij maakt Vrienden’ is een coproductie van BNNVARA en The Media Brothers/Binky TV. De aflevering waarin Tom Waes wordt geinterviewd door Frank Evenblij is te zien op vrijdagavond 10 januari om 21.30 uur op NPO1.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

10 januari 2020 /