Derde seizoen Dertigers staat op de planning

Derde seizoen Dertigers staat ook al op de planning! Dat heeft de Belgische krant Het Nieuwsblad op 3 januari 2020 naar buiten gebracht. Bijzonder, want het tweede seizoen van deze reeks gaat aanstaande maandag op 6 januari pas van start.

Is het vreemd dat er nu al een nieuw seizoen is besteld? Nee, het bleek meteen nadat de reeks online ging en op tv te zien was een schot in de roos. En dat met een onbekende cast. Wie had dat vooraf gedacht?

YouTube

Ik vond het zelf ook een verademing. En juist, omdat op YouTube meteen alle afleveringen gedeeld waren, kon ik niet stoppen. En ik was niet alleen. Zo werd de knoop of er een tweede seizoen zou komen ook al heel snel doorgehakt. Of ze dit seizoen ook allemaal gedeeld worden op zowel YouTube als VRT.NU durf ik niet te zeggen. Maar dagelijks een aflevering is natuurlijk ook niet slecht.

Dertigers-boeken

Ook de Dertigers-boeken (met Het verhaal van Nora en Het verhaal van Pieter) en Dertigers-feestjes zijn populair. Niet gek dus dat VRT besluit om hier verder mee te gaan. Het derde seizoen van dertigers is momenteel in pre-productie, daarna is het tijd voor de opnames en dan zou het de bedoeling zijn om ‘m nog later dit jaar in te blikken. Ik verwacht ‘m dan begin 2021 op zender.

Verhaal derde seizoen Dertigers

Welke kant het verhaal dan op gaat? Dat hangt natuurlijk helemaal van het tweede seizoen af. Ik kan me zo voorstellen dat er nog wel wat relaties gaan sneuvelen en nieuwe liefdes volgen, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe personages. Als je alle boeken over het dertigersdilemma leest, dan hebben de schrijvers in ieder geval genoeg input voor een volgend seizoen.

Anno 2022 weten we natuurlijk dat het vierde seizoen er ook daadwerkelijk kwam én tevens het laatste was met deze cast. 5 mei 2022 is er bekendgemaakt dat er een nieuwe reeks Dertigers mét nieuwe cast komt.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

3 januari 2020 /