Derde seizoen Dertigers staat op de planning

Derde seizoen Dertigers staat ook al op de planning! Dat heeft de Belgische krant Het Nieuwsblad op 3 januari 2020 naar buiten gebracht. Bijzonder, want het tweede seizoen van deze reeks gaat aanstaande maandag op 6 januari pas van start.

Is het vreemd dat er nu al een nieuw seizoen is besteld? Nee, het bleek meteen nadat de reeks online ging en op tv te zien was een schot in de roos. En dat met een onbekende cast. Wie had dat vooraf gedacht?

YouTube

Ik vond het zelf ook een verademing. En juist, omdat op YouTube meteen alle afleveringen gedeeld waren, kon ik niet stoppen. En ik was niet alleen. Zo werd de knoop of er een tweede seizoen zou komen ook al heel snel doorgehakt. Of ze dit seizoen ook allemaal gedeeld worden op zowel YouTube als VRT.NU durf ik niet te zeggen. Maar dagelijks een aflevering is natuurlijk ook niet slecht.

Dertigers-boeken

Ook de Dertigers-boeken (met Het verhaal van Nora en Het verhaal van Pieter) en Dertigers-feestjes zijn populair. Niet gek dus dat VRT besluit om hier verder mee te gaan. Het derde seizoen van dertigers is momenteel in pre-productie, daarna is het tijd voor de opnames en dan zou het de bedoeling zijn om ‘m nog later dit jaar in te blikken. Ik verwacht ‘m dan begin 2021 op zender.

Verhaal derde seizoen Dertigers

Welke kant het verhaal dan op gaat? Dat hangt natuurlijk helemaal van het tweede seizoen af. Ik kan me zo voorstellen dat er nog wel wat relaties gaan sneuvelen en nieuwe liefdes volgen, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe personages. Als je alle boeken over het dertigersdilemma leest, dan hebben de schrijvers in ieder geval genoeg input voor een volgend seizoen.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

3 januari 2020 /