Ruth Beeckmans krijgt live echo in Beste Kijkers

Ruth Beeckmans krijgt een live echo in Beste Kijkers. De uitzending is vanavond om 20.35 uur te zien bij VTM. In dit programma zet Nathalie Meskens de grappigste, opvallendste en leukste fragmenten van de week op een rijtje.

Dit seizoen gaat Nathalie overigens écht op zoek naar de Allerbeste Kijkers, want Nathalie nodigt niet enkel bekende Vlamingen uit in het wekelijkse vierkoppige panel, ook 4 onbekende Vlamingen thuis maken aanspraak op een zitje in de laatste aflevering.

Die Nathalie Meskens is echt een veelzijdige tante. Ik heb de afgelopen tijd heel veel over haar geschreven. Niet alleen over dit programma, maar ook over de hoofdrollen die ze speelt en het boek dat er aankomt. Lees als het nieuws over Nathalie Meskens hier.

Ruth Beeckmans

De bekende Vlamingen wisselen elkaar iedere week af. In de eerste aflevering komen Mathias Coppens, Olga Leyers, Jan-Jaap Van der Wal en Ruth Beeckmans. Die laatste is op dit moment zwanger van haar tweede kindje. Beter gezegd: hoogzwanger. Ze zou binnen twee weken namelijk kunnen bevallen. Tijdens de aflevering staat dan ook een dokter klaar en krijgt Ruth Beeckmans een live echo. Of het echt is of een geintje, daar zullen we vanavond achterkomen.

Guga Baúl

Er is nog een primeur: Nathalie Meskens kon Dany Verstraeten overtuigen om een live-verbinding te maken tussen de studio van Beste Kijkers en VTM Nieuws. Even later blijkt Dany helemaal niet de echte te zijn, al zie je nauwelijks het verschil dankzij de deepfake techniek. In werkelijkheid heeft Guga Baúl hem helemaal ‘overgenomen’. Guga duikt overigens in élke aflevering dit seizoen in de huid van een bekend figuur.

En zo zijn er in deze aflevering dus veel Beat VTM-gezichten te zien. Want alleen Ruth Beeckmans en Jan-Jaap van der Wal doen daar niet aan mee. Mathias Coppens, Olga Leyers, Nathalie Meskens en Guga Baúl staan wel voor een uitdaging.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

4 september 2019 /