Familie start nieuwe seizoen met dubbele aflevering

Familie start het nieuwe seizoen met een dubbele aflevering. Dat betekent dubbel zoveel spanning, drama en intriges. Deze extra lange aflevering pikt in waar de seizoensfinale is geëindigd en toont ook hoe het de personages 2 maanden later vergaat.

Jasmijn Van Hoof (Stefanie)

Wie wordt het tweede slachtoffer?

De meeslepende seizoensfinale van Familie eindigde in juni met spektakel op de kliffen van Cap Blanc-Nez. Het indrukwekkende beeld van Marie (Lien Van de Kelder) die door Mathias (Peter Bulckaen) de dieperik werd ingeduwd bracht heel wat teweeg. En dat beeld blijft ook bij de start van het nieuwe seizoen op maandag 26 augustus nog nazinderen. Heeft Mathias een moord op zijn geweten? En wordt Stefanie (Jasmijn Van Hoof) het tweede slachtoffer van de seizoensfinale? De kijker komt het snel te weten.

Mathias voelt de grond onder zijn voeten wegzakken na de dood van Marie. Ook Lars (Kürt Rogiers) en Véronique (Sandrine André) blijven in shock achter. Welke gevolgen heeft Mathias’ impulsieve daad? En sleurt hij Véronique en Lars mee de dieperik in?

Kürt Rogiers (Lars)

Enige getuige uitschakelen

Ook Stefanie zweet het uit nu ze in handen is gevallen van pyromaan Elias (Ian Thomas). Sinds ze zijn geheim heeft ontdekt, lijkt haar lot bezegeld. Elias hield Stefanie gevangen in een loods en overgoot haar met benzine. Hij ziet maar één uitweg: zijn enige getuige uitschakelen. Steekt hij het vuur aan de lont?

Tussen Guido (Vincent Banic) en Emma (Bab Buelens) liep de temperatuur eveneens hoog op. Emma liet hem op de dag van hun huwelijk in de steek en vertrok met haar minnaar Lucas (Tom Viaene) en dochters Mila en Milou naar Afrika. Guido reisde zijn meisjes in de seizoensfinale achterna en achter gesloten deuren liepen de gemoederen hoog op. Maar met welk resultaat?

Kijk vanavond naar de start van het nieuwe seizoen van Familie.

Vincent Banic (Guido)

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

26 augustus 2019 /