Luk Alloo houdt bekende Vlamingen spiegel voor

Luk Alloo houdt in zijn nieuwe programma (h)ALLOOMEDIA bekende Vlamingen een spiegel voor. Het programma is aangekondigd tijdens de najaarspresentatie van VTM, maar er is nog niet zo heel veel over bekend. De presentator zelf zegt er over: “Mijn gouden stelregel blijft de bekende medeburger op een speelse manier verrassen.”

Mediadagboek

(h)ALLOOMEDIA wordt in het persbericht omschreven als: “De snelste reporter van het land brengt op zijn hele eigen manier een mediadagboek op tv. Wat gebeurt er in bekend Vlaanderen? Wie is waar mee bezig? Wie zegt wat over wie? Luk Alloo houdt Bekende Vlamingen naast een micro ook een spiegel voor en deinst er niet voor terug ze in een heel verrassende situatie te zetten.”

Alloo bij

Ik ben heel benieuwd naar hoe (h)ALLOOMEDIA verschillend is van Alloo bij. Daar was de Vlaamse journalist bijvoorbeeld te gast bij Filip Peeters. Het leverde een verrassend portret op van de bekende acteur. In de Vlaamse media wordt dit nieuwe VTM-programma vergeleken met Sterren en Kometen waarmee Luk Alloo twintig jaar geleden succes had.

Sterren en Kometen

Het Laatste Nieuws schrijft: “Met ‘Sterren en Kometen’, dat van 1998 tot 2001 liep, blies hij een frisse wind door de Vlaamse showbizz. Van zangers en topsporters tot politici, niemand was veilig voor de vliegende reporter van ‘TV6’.” In een reactie daarop geeft de presentator zelf aan dat (h)ALLOOMEDIA geen opgefriste versie van Sterren en Kometen wordt. “We zijn twintig jaar verder. Maar er worden nog altijd veel boeken, films en cd’s uitgebracht, er worden gedurende lange tijd regeringen gevormd… Kortom, ik kan me volledig uitleven.”

We gaan het zien… Vanaf september is het nieuwe programma op tv te zien. Als ik meer weet over de inhoud en de opzet, dan deel ik het natuurlijk hier. Als het om bekende Vlaamse gezichten gaat, dan verwacht ik namelijk een heleboel van de acteurs en actrices in beeld waarover ik hier ook schrijf.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 augustus 2019 /