Gina & Chantal hoogtepunt fictie najaar 2019 VTM

Gina & Chantal wordt in het najaar van 2019 uitgezonden bij VTM. Een geweldige serie absoluut! Je kunt ‘m nu namelijk al kijken via VTM Go. En dat heb ik natuurlijk gedaan. De eerste zes afleveringen zijn razend spannend, inclusief flinke dosis humor. Daarmee is het wat mij betreft echt het hoogtepunt van het fictie najaar 2019 van VTM.

Over Gina & Chantal

Waar de serie over gaat? VTM omschrijft ‘m zo in de najaarspresentatie: “Achter Gina (Tine Embrechts) haar mooie gevel gaat een geheim schuil dat het daglicht niet mag zien. Een geheim waarvan zelfs Gina niet op de hoogte is. Samen met haar poetsvrouw Chantal (Nathalie Meskens) en rijke hartsvriendinnen Eve (Tania Kloek) en Nicky (Joke De Bruyn), wordt ze meegesleurd in een mysterie dat de hele villawijk in de ban houdt en een flinke impact zal hebben op het leven van alle vier.”

Op Vlaams Kijken heb ik al heel veel over de serie geschreven. Wil je meer weten, klik dan dus verder naar onderstaande berichten. Verder in dit artikel ga ik in op het fictie najaar 2019 van VTM.

Mager fictie najaar bij VTM

Verder is het magertjes gesteld dit najaar bij de zender die in het verleden de gaafste series bracht. Zo was Studio Tarara dit voorjaar nog een hit (wat wil je anders met zo’n topcast) en 13 Geboden (die in het voorjaar van 2018 werd uitgezonden) is zelf vanaf eind deze maand op Netflix te zien. Ja, natuurlijk wordt dit najaar ook The Team 2 (met Lynn van Royen) uitgezonden, maar die is al tijden op dvd verkrijgbaar en was dit voorjaar al op VTM Go te zien. En je hebt ook nog een nieuw seizoen van De Buurtpolitie… Al ben ik er niet over uit of je dat fictie mag noemen.

Waar blijft De Bende van Jan De Lichte

Wat fictie betreft moet je in het najaar 2019 niet bij VTM, maar bij Eén zijn. Het kan natuurlijk ook een bewuste keuze zijn. Want tegen zo’n sterke programmering met Grenslanders, De Twaalf en Geub is het lastig opboksen. Dan series maar verplaatsen naar het voorjaar? Zou het? Ik wacht in ieder geval nog steeds met smart op De Bende van Jan De Lichte, die vorig jaar al in première is gegaan. En vorig jaar zijn natuurlijk ook de opnames gestart van De Ontvoering van Phil Frisco…

Serie met Jonas Van Geel & Nathalie Meskens

En hoe staat het met Geluk is… – de serie met Nathalie Meskens en Jonas Van Geel, die in september 2016 al werd aangekondigd. Gelukkig zijn die twee toppers in ieder geval samen te zien in Gina & Chantal. Hoeven we ze in ieder geval niet te missen.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

20 augustus 2019 /