Gina & Chantal hoogtepunt fictie najaar 2019 VTM

Gina & Chantal wordt in het najaar van 2019 uitgezonden bij VTM. Een geweldige serie absoluut! Je kunt ‘m nu namelijk al kijken via VTM Go. En dat heb ik natuurlijk gedaan. De eerste zes afleveringen zijn razend spannend, inclusief flinke dosis humor. Daarmee is het wat mij betreft echt het hoogtepunt van het fictie najaar 2019 van VTM.

Over Gina & Chantal

Waar de serie over gaat? VTM omschrijft ‘m zo in de najaarspresentatie: “Achter Gina (Tine Embrechts) haar mooie gevel gaat een geheim schuil dat het daglicht niet mag zien. Een geheim waarvan zelfs Gina niet op de hoogte is. Samen met haar poetsvrouw Chantal (Nathalie Meskens) en rijke hartsvriendinnen Eve (Tania Kloek) en Nicky (Joke De Bruyn), wordt ze meegesleurd in een mysterie dat de hele villawijk in de ban houdt en een flinke impact zal hebben op het leven van alle vier.”

Op Vlaams Kijken heb ik al heel veel over de serie geschreven. Wil je meer weten, klik dan dus verder naar onderstaande berichten. Verder in dit artikel ga ik in op het fictie najaar 2019 van VTM.

Mager fictie najaar bij VTM

Verder is het magertjes gesteld dit najaar bij de zender die in het verleden de gaafste series bracht. Zo was Studio Tarara dit voorjaar nog een hit (wat wil je anders met zo’n topcast) en 13 Geboden (die in het voorjaar van 2018 werd uitgezonden) is zelf vanaf eind deze maand op Netflix te zien. Ja, natuurlijk wordt dit najaar ook The Team 2 (met Lynn van Royen) uitgezonden, maar die is al tijden op dvd verkrijgbaar en was dit voorjaar al op VTM Go te zien. En je hebt ook nog een nieuw seizoen van De Buurtpolitie… Al ben ik er niet over uit of je dat fictie mag noemen.

Waar blijft De Bende van Jan De Lichte

Wat fictie betreft moet je in het najaar 2019 niet bij VTM, maar bij Eén zijn. Het kan natuurlijk ook een bewuste keuze zijn. Want tegen zo’n sterke programmering met Grenslanders, De Twaalf en Geub is het lastig opboksen. Dan series maar verplaatsen naar het voorjaar? Zou het? Ik wacht in ieder geval nog steeds met smart op De Bende van Jan De Lichte, die vorig jaar al in première is gegaan. En vorig jaar zijn natuurlijk ook de opnames gestart van De Ontvoering van Phil Frisco…

Serie met Jonas Van Geel & Nathalie Meskens

En hoe staat het met Geluk is… – de serie met Nathalie Meskens en Jonas Van Geel, die in september 2016 al werd aangekondigd. Gelukkig zijn die twee toppers in ieder geval samen te zien in Gina & Chantal. Hoeven we ze in ieder geval niet te missen.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 augustus 2019 /