Wie kraakt De Code van Coppens

Wie kraakt De Code van Coppens? Dit nieuwe tv-programma van Staf en Mathias Coppens draait deze keer niet op de doldwaze stunts die de broers Coppens uithalen. Nee, nu creëren ze een escape room waaruit hun bekende vrienden moeten ontsnappen.

De Code van Coppens

Of zoals VTM De Code van Coppens beschrijft in de najaarspresentatie: “Spannende uitdagingen en straffe stunts. Zo kennen we de broers Coppens. Dit najaar steken ze speciale kamers vol wetenschappelijke puzzels, proeven en opdrachten die hun bekende vrienden tot een goed einde moeten brengen. Welk bekend gezicht kraakt De Code van Coppens?”

Leedvermaak

Ik denk dat het een vermakelijk programma gaat worden. Lees deze reactie van Staf Coppens maar eens: “Een klein beetje leedvermaak is ons niet vreemd. Benieuwd wie er als eerste uit onze experimentenkamers raakt?” Nou, ik in ieder geval wel! Wie de bekende Vlamingen zijn, is nog niet bekendgemaakt.

Mathias Coppens

Voor Mathias Coppens is het niet het enige programma waarin hij dit najaar te zien zal zijn. Hij is ook één van de bekende Vlamingen die meedoet aan Beat VTM. Hier lees je er alles over.

Staf Coppens

Waar ken ik Mathias Coppens van? Dat gevoel heb ik sinds ik hem samen met zijn broer in al die test-programma’s voorbij zie komen. Staf Coppens dat wist ik nog wel: die was in ‘mijn tijd’ te zien met programma’s bij Ketnet. Maar wist je dat hij ook als kind ook geacteerd heeft? Hij was te zien in Wittekerke, Bex & Blanche en Buiten De Zone.

Aspe

Dat Mathias Coppens mij zo bekend voorkomt, is ook niet gek. Hij speelde in Aspe. Dé serie naar aanleiding van de populaire boeken over Pieter van In (één van de enige boekenreeksen die ik allemaal heb gelezen). Mathias was van het derde tot het zesde seizoen te zien als rechercheur Mitch Dedecker. Hij heeft zelfs een aantal seizoenen van deze serie geregisseerd. Wat ik via Wikipedia dan weer ontdekte, is dat hij het volledige tweede seizoen van De zonen van Van As ook verantwoordelijk was voor de regie. Kortom: twee drukke broertjes!

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

20 augustus 2019 /