Tom Waes dit najaar op tv met Kamp Waes

Tom Waes is dit najaar op Eén te zien met zijn programma Kamp Waes. Wie kan de loodzware opleiding van de Special forces aan?

Dit najaar gooit Tom Waes in Kamp Waes de deuren van de hypergetrainde eenheid van het Belgische leger, de Special forces, open voor gewone burgers. Vijftien Vlamingen krijgen de unieke kans om een week lang te proeven van een loodzware opleiding van de Special forces. Zowel fysiek als mentaal moeten de kandidaten tot het uiterste gaan.

LEES OOK: Dit zijn de kandidaten van Kamp Waes!

Uiteenlopende testen

De deelnemers aan Kamp Waes worden op de meest uiteenlopende vaardigheden getest, zoals oriëntatie, gevechtstechnieken, observatietechnieken, zwemcapaciteiten en survival skills. De kandidaten die alle tests overleven en niet opgeven, weten voor eeuwig wat ze waard zijn.

Het wordt een onvergetelijk avontuur zoals ze nog nooit hebben meegemaakt, vol emotie, confrontatie, en uitdagingen, waarin de kandidaten zichzelf en elkaar verschillende keren tegenkomen. 

Tom Waes op eerste rij

Tom volgt de avonturen van deze vijftien Vlamingen vanop de eerste rij. Hij wil weten wat er door hen heen gaat en waar de Special forces naar op zoek zijn.

Waar ik zelf nieuwsgierig naar ben, is of we er tijdens deze serie ook achterkomen hoe fit Tom Waes zelf is. Hij is natuurlijk wel dé man van dit moment. Hij was al in tig van programma’s te zien, maar met Undercover is hij ook echt doorgebroken als acteur. Het tweede seizoen van deze Netflix / Eén serie wordt op dit moment opgenomen.

Kamp Waes: later dit najaar op Eén.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

14 augustus 2019 /