Olga Leyers doet mee aan Beat VTM

Olga Leyers doet mee aan Beat VTM. Zij is te zien naast Kurt Rogiers (die dat nieuws eerder vandaag bekendmaakte) en Koen Wauters, Nathalie Meskens en Guga Baúl.

Primeur op de radio

Kürt en Olga maakten hun deelname vandaag in primeur bekend op de radio. Kürt deed dat in de ochtendshow op Joe, die hij tijdens het zwangerschapsverlof van Anke Buckinx samen met Sven Ornelis presenteert. Vanmiddag trok Olga met het grote nieuws richting Q-Beach House in Oostende, waar ze samen met dj Jolien Roets presenteerde.

Olga Leyers

Met Olga’s deelname wordt er meteen een serieuze dosis jong geweld toegevoegd aan het VTM-team. Komt dat ook van pas voor de uitdaging die ze zal aangaan? “Wat een eer om tussen zo’n toppers als Nathalie, Koen en Guga te staan”, vertelt Olga. “Ik hoop dat ik een niet voor de hand liggende taal moet leren of zo, een mentale uitdaging zou leuk zijn. Fysiek gechallenged worden, daar sta ik zeker ook voor open. Maar ik ben wel eerder het type van de explosieve kracht, zoals het boksen. Want iets waar je veel uithoudingsvermogen voor nodig hebt, zoals een marathon, is andere koek. Een creatieve uitdaging ga ik ook niet uit de weg. Al is mijn fijne motoriek heel slecht, dus hopelijk laten ze me niet miniatuurschilderen. Ik laat me alleszins totaal verrassen. Ik hoop alleen dat niemand me uitdaagt om iets te doen met katten, want daar ben ik allergisch voor.”

Denk je nu: die naam komt me bekend voor? Wist je dat Olga Leyers de zus van Ella Leyers is en de dochter van Jan Leyers.

September

Door welke onbekende Vlaming en in welke discipline Olga Leyers en Kürt Rogiers worden uitgedaagd komen ze in september te weten in de kick-off aflevering van Beat VTM. Vanaf dan breekt voor hen een pittige periode van intensieve trainingen aan.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

12 augustus 2019 /