Kürt Rogiers in Beat VTM

Kürt Rogiers zal te zien zijn in Beat VTM. Hij is één van de acht bekende Vlamingen die de eer van VTM gaat verdedigen in de strijd tegen acht onbekende Belgen. Nu ook de deelname van Kürt bevestigd is, zijn er vier namen bekend. Eerder schreef ik hier al dat Koen Wauters, Nathalie Meskens en Guga Baúl deelnemen.

Live radio

Het nieuws werd bekendgemaakt op de radio. Daarmee startte de eerste ochtendshow van Sven Ornelis en Kürt Rogiers op Joe na hun zomerstop meteen met een primeur van formaat. Het nieuws kwam van Kürt zelf, die live op de radio bekendmaakte dat hij dit najaar ten strijde trekt in het gloednieuwe programma Beat VTM. Daarin dagen 8 onbekende Vlamingen evenveel VTM-gezichten uit om in 100 dagen tijd een totaal onbekende discipline aan te leren. 

Bekende Vlamingen

Kürt Rogiers zal in Beat VTM dus mee de eer van de zender verdedigen, samen met kleppers Koen Wauters, Nathalie Meskens en Guga Baúl. Hun 4 andere teamgenoten blijven nog heel even geheim.

Kürt Rogiers

Met Kürt Rogiers krijgt het VTM-team een extra injectie wilskracht en doorzettingsvermogen, want winnen is voor hem de enige optie. “ Dat ik zeer nerveus ben om te weten te komen wat mijn uitdaging wordt, want die zal mijn komend half jaar bepalen”, klinkt het. “ Ik ben zeer competitief, dus zal me absoluut niet snel gewonnen geven. En ik hoop dat mijn uitdaging heel ‘outside the box’ is, iets waar ik écht niks van kan.” 

Kick-off

De acteur en presentator kan de benen al maar beter insmeren, want de aftrap van Beat VTM wordt in september gegeven met de grote kick-offaflevering. Tegen wie zal hij het duel aangaan en met welke discipline?

Wat ik zo leuk vind: Kürt Rogiers is op dit moment heel veel in Vlaanderen op tv te zien. Dat is hij eigenlijk sinds zijn doorbraak in Wittekerke altijd wel geweest. Toch zal hij bij het Nederlandse publiek vooral bekend zijn uit Costa en Vet Hard.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

12 augustus 2019 /