Evy Gruyaert: bekendste stem van Vlaanderen?

Evy Gruyaert is misschien wel de bekendste stem van Vlaanderen. Ook in Nederland is haar programma Start to Run al jaren één van de meest gevolgde cursussen om te starten met hardlopen. En nu leert ze ons ontspannen en bewegen samen met je kind(eren).

Kinderyoga

In haar boek ‘Kinderyoga, ontspannende oefeningen en verhaaltjes‘ neemt Vlaanderens bekendste stem je mee. In vijf verhaaltjes verleidt Evy je kind om onbewust ontspannende yogahoudingen aan te nemen. Beleef de verhaaltjes samen en gebruik de extra tips, de mooie kleurplaten en de fijne spelletjes om de zintuigen te prikkelen. 

MamaBaas

Emma Thyssen heeft de speelse illustraties gemaakt van de superschattige, ondeugende diertjes die meedoen. Daarnaast zijn er ook diverse filmpjes online te vinden. De filmpjes met Evy Gruyaert staan allemaal op het YouTube kanaal van MamaBaas.

Yoga met Evy

Heb je zelf nog niet zo veel met Yoga? Dan heeft Evy Gruyaert eerder ook een handig boek voor jou geschreven. Yoga met Evy is een handboek waarin je verschillende oefeningen ontdekt. Het biedt praktische sessies op verschillende niveaus waarbij professionele yogi’s de houdingen stap-voor-stap toelichten. Evy doet alles voor en geeft persoonlijke feedback en motiverende tips voor een leven in balans.

Bewegen met Evy Gruyaert

Nu is Evy Gruyaert natuurlijk het bekendste van haar Start to Run. Maar als rennen niks voor jou is, dan ontdek je in dezelfde serie allerhande boeken. Fietsen, wandelen, zwemmen, fitness, en zelfs golfen leert ze ons. Veggie eten? Daar weet ze ook wat van, haha. Net als over schoenen. En dansen.

Waar ken je Evy van?

Als je zo de foto’s van deze dame op de cover van haar boeken ziet, denk je waarschijnlijk ook ‘wat heeft zij een bekend gezicht’. Dat klopt. Ze heeft namelijk verschillende programma’s gepresenteerd op Eén en VIER. Zo presenteert ze Stukken van Mensen.

Migraine

Daarnaast heeft ze ook aan een nieuw project gewerkt. Ze heeft vanaf haar zesde last van migraine. Daarover heeft ze nu het boek Kop op geschreven. Dat verschijnt op 4 oktober 2019 (reserveer alvast). Samen met neuroloog Koen Paemeleire en psychiater-psychotherapeut Dirk Van den Abbeele gaat Evy Gruyaert in dit uitgebreide boek op zoek naar mogelijke oorzaken, potentiële triggers en (preventieve) behandelingen. Ook de relatie tussen migraine en voeding, sport en levensstijl komt aan bod en er wordt gekeken of er een verband is met aandoeningen, zoals hyperventilatie of bepaalde persoonlijkheidskenmerken.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

6 juli 2019 /