Tweede seizoen Gent-West start vanavond

Tweede seizoen Gent-West start vanavond om 21.30 uur op VIER. Gent-West is net als het Nederlandse Celblok H. – een bewerking van Wentworth Prison.

Het was nog nooit zo spannend in Gent West. Veronique (Ruth Becquart) zit na de moord op Kat al maanden in afzondering. Sam (Charlotte Anne Bongaerts) heeft van de situatie gebruik gemaakt om de controle over de drugstrafiek over te nemen.

Wanneer de nieuwe gevangenisdirectrice (Gert Portael) aan de slag gaat, is één van haar speerpunten om de gevangenis drugsvrij te krijgen. Ze laat Veronique uit de isoleercel halen in de hoop dat zij haar kan inzetten om de macht van Sam te breken. Het komt tot een heuse drugsoorlog in de gevangenis.

Maar Veronique heeft vooral andere plannen: zij zint nog steeds op wraak en wil koste wat het kost de moordenaar van haar dochter laten ombrengen. Desnoods wil ze zelfs ontsnappen om dat zelf voor elkaar te krijgen…

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

30 januari 2019 /