Tweede seizoen Gent-West start vanavond

Tweede seizoen Gent-West start vanavond om 21.30 uur op VIER. Gent-West is net als het Nederlandse Celblok H. – een bewerking van Wentworth Prison.

Het was nog nooit zo spannend in Gent West. Veronique (Ruth Becquart) zit na de moord op Kat al maanden in afzondering. Sam (Charlotte Anne Bongaerts) heeft van de situatie gebruik gemaakt om de controle over de drugstrafiek over te nemen.

Wanneer de nieuwe gevangenisdirectrice (Gert Portael) aan de slag gaat, is één van haar speerpunten om de gevangenis drugsvrij te krijgen. Ze laat Veronique uit de isoleercel halen in de hoop dat zij haar kan inzetten om de macht van Sam te breken. Het komt tot een heuse drugsoorlog in de gevangenis.

Maar Veronique heeft vooral andere plannen: zij zint nog steeds op wraak en wil koste wat het kost de moordenaar van haar dochter laten ombrengen. Desnoods wil ze zelfs ontsnappen om dat zelf voor elkaar te krijgen…

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

30 januari 2019 /