Tweede seizoen Gent West start 30 januari

Tweede seizoen Gent West start op woensdag 30 januari op Vier. De serie is – net als het Nederlandse Celblok H. – een bewerking van Wentworth Prison.

Het was nog nooit zo spannend in Gent West. Veronique (Ruth Becquart) zit na de moord op Kat al maanden in afzondering en Sam (Charlotte Anne Bongaerts) heeft van de situatie gebruik gemaakt om de controle over de drugstrafiek over te nemen. Wanneer de nieuwe gevangenisdirectrice (Gert Portael) aan de slag gaat, is één van haar speerpunten om de gevangenis drugsvrij te krijgen.

Ze laat Veronique uit de isoleercel halen in de hoop dat zij haar kan inzetten om de macht van Sam te breken. Het komt tot een heuse drugsoorlog in de gevangenis, maar Veronique heeft vooral andere plannen: zij zint nog steeds op wraak en wil koste wat het kost de moordenaar van haar dochter laten ombrengen. Desnoods wil ze zelfs ontsnappen om dat zelf voor elkaar te krijgen…

Lees hier alles over het eerste seizoen van Gent West, zodat je de cast al een beetje beter leert kennen. Als we Wikipedia mogen geloven dan zien we in het tweede seizoen de volgende acteurs in Gent West: Ruth Becquart, Charlotte Anne Bongaerts, Sebastien Dewaele, Gert Portael, Inge Paulussen, Els Olaerts, Julia Ghysels, Gert Winckelmans, Michael Pas, Greet Verstraete, Kadèr Gürbüz, Tatyana Beloy, Anna De Ceulaer, Mathijs F. Scheepers, Lucas Van den Eynde, Veerle Dobbelaere, Lukas Bulteel, Laurens Roothooft en Emma Verlinden. Veel dezelfde namen dus.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

25 januari 2019 /