Tweede seizoen Gent West start 30 januari

Tweede seizoen Gent West start op woensdag 30 januari op Vier. De serie is – net als het Nederlandse Celblok H. – een bewerking van Wentworth Prison.

Het was nog nooit zo spannend in Gent West. Veronique (Ruth Becquart) zit na de moord op Kat al maanden in afzondering en Sam (Charlotte Anne Bongaerts) heeft van de situatie gebruik gemaakt om de controle over de drugstrafiek over te nemen. Wanneer de nieuwe gevangenisdirectrice (Gert Portael) aan de slag gaat, is één van haar speerpunten om de gevangenis drugsvrij te krijgen.

Ze laat Veronique uit de isoleercel halen in de hoop dat zij haar kan inzetten om de macht van Sam te breken. Het komt tot een heuse drugsoorlog in de gevangenis, maar Veronique heeft vooral andere plannen: zij zint nog steeds op wraak en wil koste wat het kost de moordenaar van haar dochter laten ombrengen. Desnoods wil ze zelfs ontsnappen om dat zelf voor elkaar te krijgen…

Lees hier alles over het eerste seizoen van Gent West, zodat je de cast al een beetje beter leert kennen. Als we Wikipedia mogen geloven dan zien we in het tweede seizoen de volgende acteurs in Gent West: Ruth Becquart, Charlotte Anne Bongaerts, Sebastien Dewaele, Gert Portael, Inge Paulussen, Els Olaerts, Julia Ghysels, Gert Winckelmans, Michael Pas, Greet Verstraete, Kadèr Gürbüz, Tatyana Beloy, Anna De Ceulaer, Mathijs F. Scheepers, Lucas Van den Eynde, Veerle Dobbelaere, Lukas Bulteel, Laurens Roothooft en Emma Verlinden. Veel dezelfde namen dus.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

25 januari 2019 /