VlaamsKijken op Pinterest: nieuws over Vlaamse series en films

VlaamsKijken op Pinterest. Nieuws over Vlaamse series en films is zo eenvoudig te volgen. Volg VlaamsKijken en je ziet de foto’s zo voorbij komen. Van daaruit kun je vervolgens eenvoudig doorklikken naar de site. Maar je kunt het betreffende bericht natuurlijk ook bewaren, zodat jij een mooie kijklijst krijgt. Wist je dat je daarnaast pins ook eenvoudig kunt delen via WhatsApp, Facebook, Twitter, Facebook Messenger en mail? Zo kun je je vrienden ook laten weten welke serie of film ze absoluut niet moeten missen.

Je kunt natuurlijk VlaamsKijken volledig op Pinterest volgen. Maar wil je specifieke nieuwtjes ontvangen dan is dat ook mogelijk. Op dit moment heb ik de bordenVlaamse tv-series, Vlaamse film, Vlaamse films en series voor kinderen, Vlaamse acteurs, Vlaamse films – trailers, Vlaamse actrices, Vlaamse films – remake, Ook interessant en Wil ik nog zien.

VlaamsKijken kun je verder volgen via: Facebook, Twitter en mijn persoonlijke Instagram.

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

22 januari 2019 /