VlaamsKijken op Pinterest: nieuws over Vlaamse series en films

VlaamsKijken op Pinterest. Nieuws over Vlaamse series en films is zo eenvoudig te volgen. Volg VlaamsKijken en je ziet de foto’s zo voorbij komen. Van daaruit kun je vervolgens eenvoudig doorklikken naar de site. Maar je kunt het betreffende bericht natuurlijk ook bewaren, zodat jij een mooie kijklijst krijgt. Wist je dat je daarnaast pins ook eenvoudig kunt delen via WhatsApp, Facebook, Twitter, Facebook Messenger en mail? Zo kun je je vrienden ook laten weten welke serie of film ze absoluut niet moeten missen.

VlaamsKijken kun je verder volgen via: Facebook, Twitter en mijn Instagram. Vergeet ook onze Facebook-groep niet. In deze groep komen nieuwtjes over films en series het snelster voorbij.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

22 januari 2019 /