Geub (tv-serie Philippe Geubels) in maart of april op tv?

Geub in maart of april op de buis? De tv-serie van Philippe Geubels, waarin de cabaretier zelf de hoofdrol speelt, staat op Telenet al bij de aankondiging van de Play More premières. Nu is de vraag: waar zal hij als eerste te zien zijn? Wordt dat dus op Playmore, op het Nederlandse Videoland (of misschien allebei tegelijk om zowel de Nederlandse als Vlaamse markt te bedienen) of start de reeks dan ook op RTL 4 en Eén? Ik blijf het volgen…

In Geub krijgt Philippe een serieuze relationele tegenslag te verwerken wanneer zijn vrouw ervandoor gaat met een intellectuele, charismatische en 63-jarige Nederlander. Dat zorgt voor een onaangenaam hoge dosis liefdesverdriet bij Philippe, waardoor ook zijn carrière als komiek in een dip raakt. Met de hulp van zijn twee beste vrienden en zijn manager probeert hij zijn leven terug op de rails te krijgen. En (heel misschien) zelfs aan een nieuw lief te geraken. Dat laatste loopt niet altijd even goed. Het loopt meestal heel slecht eigenlijk.

In deze komische, achtdelige fictiereeks speelt Philippe een versie van zijn doodnormale zelf in een doodnormaal universum. De humor komt van de situaties, de nevenpersonages maar vooral van het komische precisiewerk van Philippe Geubels. De komiek laat weten “vereerd, verheugd en doodsbang” te zijn over zijn acteerdebuut op het kleine scherm (hier zag je ‘m al op het grote scherm). Ik ben in ieder geval ontzettend nieuwsgierig en kan niet wachten tot het maart/april is! Jij?

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

13 januari 2019 /