Philippe Geubels: Is Er Een Dokter In De Zaal?

Philippe Geubels presenteert Is Er Een Dokter In De Zaal? Deze nieuwe televisiequiz zal zowel op RTL 4 als op Eén te zien zijn. Vanaf donderdag 24 januari om 21.30 uur is het programma te zien. Onder leiding van de Vlaamse comedian Philippe Geubels nemen twee teams het tegen elkaar op en behandelen de vier panelleden uiteenlopende gezondheidsvragen, van nieuwe medicijnen tot vergeten groenten.

De panelleden proberen de vragen correct te beantwoorden. Al is een gezonde dosis humor nooit ver weg, want lachen is tenslotte gezond. En als niemand het nog zeker weet, dan kunnen ze altijd de ultieme vraag stellen: is er een dokter in de zaal? Natuurlijk is dat het geval. VRT en RTL maken deze serie samen.

Philippe Geubels kan zijn hobby eindelijk ten tonele voeren, aangezien de Vlaamse koning van de comedy veel meer in huis heeft dan alleen het talent om mensen te laten lachen. Terwijl sommige mensen in hun vrije tijd boeken lezen, leest Philippe bijsluiters van medicijnen. En terwijl de meeste mensen het internet afstruinen naar de goedkoopste vakanties, struint hij het internet af op zoek naar verschillende soorten ziektes, aandoeningen en gezondheidskwaaltjes. Dat levert interessante, maar vooral ook grappige weetjes op over het belangrijkste onderwerp ter wereld: onze gezondheid.

Per aflevering nemen vier wisselende panelleden deel aan Is Er Een Dokter In De Zaal. Zo doen onder anderen Jeroen van Koningsbrugge, Martijn Koning, Tijl Beckand, Olcay Gulsen, Kaj Gorgels, Jörgen Raymann, Nienke Plas, Ruben Nicolai, Jelka van Houten, Ruben van der Meer, Victoria Koblenko en Rico Verhoeven mee aan de televisiequiz.

Geub

Nu denk je misschien ‘waarom staat dat bericht in de categorie acteur, Philippe Geubels is toch een cabaretier?’ Natuurlijk heb je gelijk, maar wist je dat hij ook aan een tv-serie werkt, waarin hij zelf natuurlijk ook te zien zal zijn? Klik hier om meer over Geub te lezen.

Is Er Een Dokter In De Zaal wordt geproduceerd door PnP Media. Het programma is vanaf 24 januari elke donderdag te zien om 21.30 uur bij RTL 4

Foto: William Rutten / RTL 4.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

10 januari 2019 /