De Dag – dubbele afleveringen vanavond op VIER

De Dag – dubbele afleveringen vanavond op VIER! Vanaf 20.35 uur worden twee afleveringen vertoond. Dat wordt zes weken lang genieten van deze geweldige serie. Ze noemen ‘m ook wel de beste Vlaamse serie ooit. In Nederland is deze serie exclusief te zien bij Ziggo en verkrijgbaar op DVD bij Bol.com.

‘De Dag’ is de eerste fictiereeks van Jonas Geirnaert en Julie Mahieu, geregisseerd door Gilles Coulier en Dries Vos. Een dag lang ontspint zich een spannend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers bij een bankoverval. De kijker leert al snel dat niet alles is wat het lijkt en ontdekt in iedere aflevering een nieuw stuk van de puzzel.

In ‘De Dag’ krijgen we een verrassende mix van bekende acteurs en opkomend talent te zien met belangrijke rollen voor onder meer Sofie Decleir, Titus de Voogdt, Maaike Neuville, Jeroen Perceval, Geert Van Rampelberg, Bert Haelvoet, Barbara Sarafian, Ruth Becquart, Johan Van Assche, Willy Thomas, Lynn Van Royen maar ook Imani De Caestecker, Zouzou Ben Chikha, Jelle De Beule, Lukas De Wolf en en Bob Snijers. De soundtrack werd gecomponeerd door Roundhouse en David Martijn, gitarist van de Belgische electro-band Goose.

De Dag’ is een Telenet-reeks geproduceerd door FBO/Woestijnvis, in coproductie met VIER en ZDF Neo, met de steun van het VAF/Mediafonds en de Belgische Tax Shelter.

Vanaf vanavond (10 januari) worden iedere donderdagavond twee afleveringen van De Dag vertoond op VIER. Ze starten om 20.35 uur.

Foto’s: FBO/Woestijnvis

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

10 januari 2019 /