Barbara Sarafian en Martha Canga Antonio in Baptiste

Barbara Sarafian en Martha Canga Antonio schitteren in Baptiste. Dat doen ze naast internationale sterren. Een beklijvende tv-serie, die later dit voorjaar op Eén te zien is. Baptiste is de spin-off van The Missing.

Na de succesvolle samenwerking tussen Eén en BBC voor het veelbekeken The Missing, is er binnenkort de nieuwe dramareeks Baptiste. Deze zesdelige draait rond de norse en koppige inspecteur Julien Baptiste. Julien wordt door het hoofd van de Amsterdamse politie om hulp gevraagd om een misdrijf op te lossen. Al snel raakt hij verwikkeld in een zaak die hem naar de grimmige onderwereld van de stad brengt.

Naast internationale topacteurs als Tchéky Karyo, Tom Hollander en Jessica Raine is er ook talent van eigen bodem te zien met Barbara Sarafian en Martha Canga Antonio. Ook Boris Van Severen heeft een rol. De regie van het tweede deel van de reeks is in handen van Jan Matthys.

Baptiste: later dit voorjaar op Eén.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

4 januari 2019 /