Barbara Sarafian en Martha Canga Antonio in Baptiste

Barbara Sarafian en Martha Canga Antonio schitteren in Baptiste. Dat doen ze naast internationale sterren. Een beklijvende tv-serie, die later dit voorjaar op Eén te zien is. Baptiste is de spin-off van The Missing.

Na de succesvolle samenwerking tussen Eén en BBC voor het veelbekeken The Missing, is er binnenkort de nieuwe dramareeks Baptiste. Deze zesdelige draait rond de norse en koppige inspecteur Julien Baptiste. Julien wordt door het hoofd van de Amsterdamse politie om hulp gevraagd om een misdrijf op te lossen. Al snel raakt hij verwikkeld in een zaak die hem naar de grimmige onderwereld van de stad brengt.

Naast internationale topacteurs als Tchéky Karyo, Tom Hollander en Jessica Raine is er ook talent van eigen bodem te zien met Barbara Sarafian en Martha Canga Antonio. Ook Boris Van Severen heeft een rol. De regie van het tweede deel van de reeks is in handen van Jan Matthys.

Baptiste: later dit voorjaar op Eén.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

4 januari 2019 /