De ronde 102: unieke beelden van een unieke koers

De ronde 102: unieke beelden van een unieke koers! Want dat is De ronde van Vlaanderen. Er is geen enkele wielerwedstrijd die de harten van zoveel wielerliefhebbers – beter gezegd: iedere Vlaming – laat kloppen. De liefde voor Vlaamse tv en film zit er bij mij al heel wat jaartjes in, maar de liefde voor de koers gaat bij mij nog verder terug. Daarom deel ik het bericht over deze special ook graag met julllie. Eén brengt voor het derde jaar op rij, een special die een unieke blik achter de schermen geeft van de afgelopen editie van deze bijzondere wedstrijd.

De ronde 102 toont alle hoogtepunten van de sportieve strijd in barre weersomstandigheden, van de nervositeit aan de start in Antwerpen tot de ontlading aan de aankomst in Oudenaarde. De special volgt onder andere Wout Van Aert tijdens de voorbereiding van zijn allereerste deelname aan De ronde, en ook de ploegleiders, verslaggevers, supporters en het publiek tijdens de koers. De ronde 102 toont alle hoogtepunten van de wedstrijd en nog veel meer in dit bijzonder spannend verslag van de belangrijkste wielerwedstrijd van Vlaanderen.

Wist je dat er zelfs een tv-serie is gemaakt rond deze koers? Ik vond ‘m machtig! De combinatie van de wielerbeelden met de diverse verhaallijnen en steengoede cast.

De ronde 102: later dit voorjaar op Eén

Foto: De ronde 102 (c) VRT

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

3 januari 2019 /