Trailer Baantjer het Begin

Trailer Baantjer het Begin vanaf vandaag te bewonderen. Deze week rond regisseur Arne Tonen de film af.  Nu kun je al van de eerste beelden genieten. Baantje Het Begin zal vanaf 18 april 2019 te zien zijn in de bioscoop in Nederland en België. Deze film dient als kick-off voor de gelijknamige tv-serie die later bij Videoland, RTL en VTM te zien zal zijn. Het idee voor de serie en film is afkomstig van Thijs en Peter Römer.

Zo blijft het nieuws over de film komen. Eerder deze week liet ik natuurlijk al weten dat er verschillende Vlaamse acteurs aan de cast zijn toegevoegd. En niet de minste namen. Wat denk je van Tom Vermeir, Joren Seldeslachts, Maarten Nulens en Hélène Devos? Charlotte Vandermeersch zal in de gelijknamige tv-serie te zien zijn.

Over Baantjer Het Begin

In de film Baantjer het Begin maakt de kijker kennis met de jonge Jurre De Cock (Waldemar Torenstra) die begin jaren ’80 gestationeerd wordt in het door krakers en punkers geplaagde Amsterdam. Zijn partner Tonnie Montijn wordt gespeeld door Tygo Gernandt. Tot de Nederlandse sterrencast behoren onder andere nog Lisa Smit, Fedja van Huêt, Jelka van Houten, Ruben van der Meer en Horace Cohen. De opnames van de film en serie, onder regie van Arne Toonen, zijn momenteel in volle gang. Het idee voor de serie en film is afkomstig van Thijs en Peter Römer. Het verhaal zal weer gebaseerd zijn op de boeken van A.C. Baantjer.

Trailer Baantjer het Begin


Grappig weetje voor de fans: wist je dat je zelfs een Baantjer-boek kan laten maken met jouw naam? Dan speel jij dus opeens de hoofdrol (of degene aan wie je ‘m cadeau geeft).

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

20 december 2018 /