Trailer Baantjer het Begin

Trailer Baantjer het Begin vanaf vandaag te bewonderen. Deze week rond regisseur Arne Tonen de film af.  Nu kun je al van de eerste beelden genieten. Baantje Het Begin zal vanaf 18 april 2019 te zien zijn in de bioscoop in Nederland en België. Deze film dient als kick-off voor de gelijknamige tv-serie die later bij Videoland, RTL en VTM te zien zal zijn. Het idee voor de serie en film is afkomstig van Thijs en Peter Römer.

Zo blijft het nieuws over de film komen. Eerder deze week liet ik natuurlijk al weten dat er verschillende Vlaamse acteurs aan de cast zijn toegevoegd. En niet de minste namen. Wat denk je van Tom Vermeir, Joren Seldeslachts, Maarten Nulens en Hélène Devos? Charlotte Vandermeersch zal in de gelijknamige tv-serie te zien zijn.

Over Baantjer Het Begin

In de film Baantjer het Begin maakt de kijker kennis met de jonge Jurre De Cock (Waldemar Torenstra) die begin jaren ’80 gestationeerd wordt in het door krakers en punkers geplaagde Amsterdam. Zijn partner Tonnie Montijn wordt gespeeld door Tygo Gernandt. Tot de Nederlandse sterrencast behoren onder andere nog Lisa Smit, Fedja van Huêt, Jelka van Houten, Ruben van der Meer en Horace Cohen. De opnames van de film en serie, onder regie van Arne Toonen, zijn momenteel in volle gang. Het idee voor de serie en film is afkomstig van Thijs en Peter Römer. Het verhaal zal weer gebaseerd zijn op de boeken van A.C. Baantjer.

Trailer Baantjer het Begin


Grappig weetje voor de fans: wist je dat je zelfs een Baantjer-boek kan laten maken met jouw naam? Dan speel jij dus opeens de hoofdrol (of degene aan wie je ‘m cadeau geeft).

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

20 december 2018 /