De Luizenmoeder: 9 januari op VTM

De Luizenmoeder is vanaf 9 januari 20.35 uur wekelijks te zien op VTM. Met deze serie – een remake van de reeks die in Nederland ontzettend populair was – duiken we terug in de absurde wereld van de lagere school.

Update 6 augustus 2019: Het eerste seizoen van de Vlaamse Luizenmoeder is nu op DVD verkrijgbaar.

Het leven om en rond de basisschool lijkt – meer dan we vermoeden – op het echte leven in de hedendaagse maatschappij. Een wereld waar vaak te veel regels of (gedrags)codes gelden. Waar de volwassenen zich soms als kinderen gedragen en omgekeerd. Met eigen speelplaatsafspraken, verkeers- en verjaardagsfeestjesregels, hiërarchieën, hangouders, tienminutengesprekken en natuurlijk… luizenmoeders.

Een topcast, aangevoerd door Lynn Van Royen en Tom Audenaert, schittert in de gloednieuwe fictiereeks. Met onder andere Els Dottermans, Katelijne Damen, Hélène Devos, David Cantens en Isabelle Van Hecke.

De Luizenmoeder is vanaf 9 januari 20.35 uur wekelijks te zien op VTM

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland, Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

17 december 2018 /