Eigen Kweek seizoen 3 komt er aan!

Eigen Kweek seizoen 3 komt er aan! Vanaf dinsdag 1 januari om 20.35 uur zijn de sympathiekste aardappeltelers van het land terug op Eén. Dit is het laatste seizoen waarin je kunt genieten van de avonturen van de familie Welvaert. Heb je eerdere seizoenen gemist, dan kun je ze aanschaffen op DVD (seizoen 1 / seizoen 2) of op Netflix kijken.

Dit derde seizoen neemt de draad weer op bij de cliffhanger van het tweede seizoen: Chantal beseft dat de broer van ‘den Ollander’ de waarheid sprak over de wietkwekerij van de familie Welvaert. Maar kan ze dit bewijzen? Gedreven gaat ze op onderzoek uit, maar ze wordt gedwarsboomd door de nieuwe commissaris (Peter Van den Begin).

Bij de familie Welvaert is de spanning intussen te snijden. Julita is zwanger van een drieling en werkt haar frustraties uit op Frank. Steven probeert ervoor te zorgen dat zijn zwangere ex-vriendin Griet haar mond houdt over de wietteelt. De familie Welvaert lijkt er niet in te slagen hun wietverleden van zich af te schudden, want een nieuwe dreiging zit hen op de hielen… Onder andere Sien Eggers, Dirk Van Dijck, Wim Willaert, Rhoda Montemayor, Sebastien Dewaele, Maaike Cafmeyer, en Liesa Naert geven weer het beste van zichzelf. De reeks is ook met audiodescriptie te bekijken.

Eigen kweek: vanaf 1 januari elke dinsdag om 20.35 uur op Eén.

Foto: Eigen Kweek (c) VRT

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

13 december 2018 /