Eigen Kweek seizoen 3 komt er aan!

Eigen Kweek seizoen 3 komt er aan! Vanaf dinsdag 1 januari om 20.35 uur zijn de sympathiekste aardappeltelers van het land terug op Eén. Dit is het laatste seizoen waarin je kunt genieten van de avonturen van de familie Welvaert. Heb je eerdere seizoenen gemist, dan kun je ze aanschaffen op DVD (seizoen 1 / seizoen 2) of op Netflix kijken.

Dit derde seizoen neemt de draad weer op bij de cliffhanger van het tweede seizoen: Chantal beseft dat de broer van ‘den Ollander’ de waarheid sprak over de wietkwekerij van de familie Welvaert. Maar kan ze dit bewijzen? Gedreven gaat ze op onderzoek uit, maar ze wordt gedwarsboomd door de nieuwe commissaris (Peter Van den Begin).

Bij de familie Welvaert is de spanning intussen te snijden. Julita is zwanger van een drieling en werkt haar frustraties uit op Frank. Steven probeert ervoor te zorgen dat zijn zwangere ex-vriendin Griet haar mond houdt over de wietteelt. De familie Welvaert lijkt er niet in te slagen hun wietverleden van zich af te schudden, want een nieuwe dreiging zit hen op de hielen… Onder andere Sien Eggers, Dirk Van Dijck, Wim Willaert, Rhoda Montemayor, Sebastien Dewaele, Maaike Cafmeyer, en Liesa Naert geven weer het beste van zichzelf. De reeks is ook met audiodescriptie te bekijken.

Eigen kweek: vanaf 1 januari elke dinsdag om 20.35 uur op Eén.

Foto: Eigen Kweek (c) VRT

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime (Video) en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

13 december 2018 /