Gevoel voor Tumor op NPO3: start zondag 16 december

Gevoel voor tumor op NPO3. De eerste aflevering van de 8-delige dramaserie is te zien op zondag 16 december om 21.10 uur. Ik heb natuurlijk al het nodige over deze serie geschreven. Mocht je daardoor nog niet overtuigd zijn dat je móet kijken, dan zegt de titel ‘Prix Europa Best European TV Fiction Series of the Year’ je misschien meer. Dit is dé beste Europese serie van dit jaar.

Het leven van Tristan Devriendt, een 25-jarige student geneeskunde, wordt helemaal overhoop gehaald: hij krijgt plotseling kanker en wordt zo zelf patiënt. Ambitieuze dromen worden abrupt onderbroken en maken plaats voor een strijd op leven en dood. Tristan, zijn familie en vrienden komen in een verwarrende mix van emoties terecht met humor en liefde als onverwacht neveneffect.

Tristan Devriendt heeft de afgelopen zes jaar zijn studies geneeskunde pragmatisch opgesplitst in theorie aan de bar en de praktijk anatomie onder de lakens. Maar nu is de speeltijd gedaan. Tegenwoordig klopt hij lange dagen tijdens zijn stage op de dienst neurochirurgie. Tristan heeft maar één doel: een van de slechts twee beschikbare plaatsen als assistent-neurochirurgie veroveren. Tristan zet alles op alles. Zijn ster lijkt te rijzen wanneer hij tijdens een operatie positief opvalt in het bijzijn van de briljante topchirurg Mercier. Tot er diezelfde dag bij hem kanker wordt ontdekt…

Gevoel voor Tumor op NPO3, zondag 16 december 21.10 uur.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

10 december 2018 /