Eva van der Gucht in kerstserie Videoland

Eva van der Gucht zal te zien zijn in de kerstserie ‘Kerst Met De Kuijpers’ van Videoland. De Vlaamse actrice, die zowel in Nederland als in Vlaanderen veel in tv-series en films te zien was, is dankzij haar hoofdrol in Connie & Clyde absoluut één van mijn favoriete actrice. Wat heb ik om die serie gelachen!

Wat je van ‘Kerst Met De Kuijpers’ kunt verwachten? Het wordt een serie die vijf afleveringen telt, die zich allemaal afspelen rond de kerstdagen. Daarvoor gaan we naar het huis van Marja Kuijpers (Henriëtte Tol). Marja’s man is drie jaar geleden overleden, en elk jaar viert ze traditiegetrouw kerst met haar zoons Frank (Jeroen Spitzenberger) en Casper (Ronald Goedemondt) en hun gezinnen. Dit jaar hebben de zoons echter voor het eerst andere plannen, wat Marja stiekem erg goed uitkomt. Ze heeft namelijk een nieuwe vriend waar zij nog niets van afweten.

Plotseling staan haar zoons toch voor de deur om kerst te vieren bij hun moeder, die anders ook maar zo alleen is. Marja stelt haar nieuwe liefde Hans (Marcel Hensema) voor als de klusjesman, omdat ze hem nog verborgen wil houden voor haar familie. Dit, in combinatie met de midlifecrisis van zoon Frank, zijn jaloerse ex-vrouw en veel te jonge nieuwe vriendin, het commentaar op de geflopte manuscripten van zoon Casper en de nieuwsgierige buurvrouw (Carly Wijs), zorgt voor een turbulente kerst die de Kuijpers niet snel zullen vergeten.

Cast
De cast van ‘Kerst Met De Kuijpers’ bestaat uit Jeroen Spitzenberger (Alles is Liefde, Divorce), Ronald Goedemondt (Sluipschutters), Henriëtte Tol (Soldaat van Oranje, Bloedverwanten), Carly Wijs (Divorce), Marcel Hensema (Hollands Hoop, Knielen op een bed violen), Eva Van der Gucht (S1NGLE), Ziarah Janssen (Gouden Bergen), Katrien van Beurden (De Wederopstanding van een klootzak), Sem van Butselaar (De IJslandbende), Boaz Kock (Sophie), Femke de Booys (BAAL) en Julia Nauta (Soof de Musical). De serie is geregisseerd door Jelle de Jonge (Weg van Jou, Toren C) en geschreven door Ingrid van Berkum (Meisje Van Plezier, Julia’s Tango) en Martin van Steijn (De 12 Van Oldenheim, Julia’s Tango).

‘Kerst Met De Kuijpers’, vanaf 17 december alleen te zien bij Videoland

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

9 december 2018 /