Flore De Vogelas en Ilya Koers hoofdrol Ketnet Musical TROEP!

Flore De Vogelas en Ilya Koers spelen de hoofdrol in Ketnet Musical TROEP! Flore zal in de huid kruipen van het verlegen buitenbeentje Elsie. Ilya Koers wordt de stoere, maar vriendelijke Ryan. De rol van vrolijke Dries wordt gespeeld door Jules Blanckaert. Vanaf 9 maart schitteren ze in de gloednieuwe Ketnet Musical: TROEP!, samen met ruim twintig andere kindercastleden – waaronder Gloria Mbiyavanga en Lander Vanwildemeersch – Ketnet-Heldin Maureen Vanherberghen en Michiel De Meyer.

Na het succes van Kadanza, Kadanza Together, Unidamu en Team U.P presenteren Ketnet en Studio 100 een gloednieuwe editie van Ketnet Musical: TROEP!

Het verhaal:
Op een pleintje tussen appartementsgebouwen, ligt er troep. En niet zo’n klein beetje ook. Wat ooit een plein was waar jongeren konden skaten of voetballen of gewoon chillen, is nu een stort geworden. Dimitri, de stadsarbeider die verantwoordelijk is voor dit pleintje, heeft zijn opruimacties gestaakt. Het heeft toch geen zin. Iedereen blijft maar vuilnis op het pleintje dumpen. Tot een paar kids het grondig beu zijn en samen in actie komen! Geholpen door Dimitri en secretaresse Claire proberen ze van dit stort weer een plein te maken waar iedereen een plek heeft.

Op 9 maart 2019 gaat Ketnet Musical – Troep in première in het Plopsatheater in De Panne. Nadien volgt een tournee met stops in het Kursaal van Oostende, het Ethias Theater in Hasselt, het Capitole in Gent, en de Stadsschouwburg in Antwerpen. Tickets en info vind je op ketnetmusical.be. Ketnet lanceert ieder jaar een musical. Dit schreef ik er eerder over.

Wil je genieten van de vorige musicals?

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een kleine commissie via linkjes naar Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels).

3 december 2018 /