Zie Mij Graag op Videoland!

Zie Mij Graag is vanaf nu te zien op Videoland. Hiermee wordt het aanbod Vlaamse tv-series en films steeds groter. Een interessante ontwikkeling wat mij betreft, waarmee Netflix en Ziggo Films & Series (al hebben die exclusief De Dag) voor mij persoonlijk een stuk minder interessant zijn.

Seizoen 2 wordt momenteel op Eén uitgezonden. Maar nu is het eerste seizoen met Alejandra Theus, Tine Embrechts en Stan Van Samang dus ook op Videoland te bekijken. Ik ga er vanuit dat het tweede seizoen dan ook snel zal volgen. Ik zie daarvoor nog een andere aanwijzing: de afbeelding die Videoland namelijk gebruikt is een still uit het tweede seizoen.

Voor wie ‘m niet kent:
Anna zet na het bedrog van haar man Ben een punt achter hun huwelijk. Ze zou nu het liefst permanent onder haar fleecedekentje liggen en niemand meer zien, maar dat is buiten haar hartsvriendinnen Nicole en Saskia gerekend. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en zij zorgen ervoor dat Anna vol frisse moed op zoek gaat naar een nieuwe balans in haar leven en wie weet… een nieuwe prins op het witte paard. Maar daarbij gaat ze soms een stapje te ver.

Heb je geen interesse in Videoland, maar wil je deze serie wel zien? Dat kan ook. Zie Mij Graag is namelijk ook op dvd verkrijgbaar. De 1+1 aanbieding geldt daarbij ook nog steeds.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

12 november 2018 /