Zie Mij Graag op Videoland!

Zie Mij Graag is vanaf nu te zien op Videoland. Hiermee wordt het aanbod Vlaamse tv-series en films steeds groter. Een interessante ontwikkeling wat mij betreft, waarmee Netflix en Ziggo Films & Series (al hebben die exclusief De Dag) voor mij persoonlijk een stuk minder interessant zijn.

Seizoen 2 wordt momenteel op Eén uitgezonden. Maar nu is het eerste seizoen met Alejandra Theus, Tine Embrechts en Stan Van Samang dus ook op Videoland te bekijken. Ik ga er vanuit dat het tweede seizoen dan ook snel zal volgen. Ik zie daarvoor nog een andere aanwijzing: de afbeelding die Videoland namelijk gebruikt is een still uit het tweede seizoen.

Voor wie ‘m niet kent:
Anna zet na het bedrog van haar man Ben een punt achter hun huwelijk. Ze zou nu het liefst permanent onder haar fleecedekentje liggen en niemand meer zien, maar dat is buiten haar hartsvriendinnen Nicole en Saskia gerekend. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en zij zorgen ervoor dat Anna vol frisse moed op zoek gaat naar een nieuwe balans in haar leven en wie weet… een nieuwe prins op het witte paard. Maar daarbij gaat ze soms een stapje te ver.

Heb je geen interesse in Videoland, maar wil je deze serie wel zien? Dat kan ook. Zie Mij Graag is namelijk ook op dvd verkrijgbaar. De 1+1 aanbieding geldt daarbij ook nog steeds.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

12 november 2018 /