De Dag kijken via Ziggo Movies & Series XL

De Dag kun je kijken via Ziggo Movies & Series XL. De tv-serie werd geschreven door Jonas Geirnaert (die je kunt kennen als bedenker van Kabouter Wesley). In Vlaanderen was de serie eerst te zien via Telenet ( Play en Play More) en zal-ie later dit jaar op VIER te volgen zijn. Sinds 1 augustus is-ie ook exclusief bij Ziggo Movies & Series XL te zien.

Een dag lang ontspint zich een spannend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers bij een bankoverval. De kijker leert al snel dat niet alles is wat het lijkt en ontdekt in iedere aflevering een nieuw stuk van de puzzel. ‘De Dag‘ is de eerste fictiereeks van Jonas Geirnaert en Julie Mahieu, geregisseerd door Gilles Coulier en Dries Vos.

Ga voor meer informatie over Movies & Series XL naar Ziggo.nl.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

12 november 2018 /