De Dag kijken via Ziggo Movies & Series XL

De Dag kun je kijken via Ziggo Movies & Series XL. De tv-serie werd geschreven door Jonas Geirnaert (die je kunt kennen als bedenker van Kabouter Wesley). In Vlaanderen was de serie eerst te zien via Telenet ( Play en Play More) en zal-ie later dit jaar op VIER te volgen zijn. Sinds 1 augustus is-ie ook exclusief bij Ziggo Movies & Series XL te zien.

Een dag lang ontspint zich een spannend kat-en-muisspel tussen politie en gijzelnemers bij een bankoverval. De kijker leert al snel dat niet alles is wat het lijkt en ontdekt in iedere aflevering een nieuw stuk van de puzzel. ‘De Dag‘ is de eerste fictiereeks van Jonas Geirnaert en Julie Mahieu, geregisseerd door Gilles Coulier en Dries Vos.

Ga voor meer informatie over Movies & Series XL naar Ziggo.nl.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

12 november 2018 /