Tomas De Soete: hoofdrol in Fiskepark, nieuwe tv-serie Canvas

Tomas De Soete speelt de hoofdrol in Fiskepark, de nieuwe serie van Canvas. Hij zal te zien zijn naast Jan Jaap van der Wal en Bent van Looy. De 7-delige serie van productiehuis De Mensen is uitgezonden in het voorjaar van 2019 op Canvas. Hij is nu op dvd verkrijgbaar.

Fiskepark is een parodie op het true crime genre, populair dankzij successen als Making a Murderer en Amanda Knox. In de 7-delige serie voeren de makers hun eigen onderzoek naar een misdaad. Met hun verhaal – dat alle elementen van het true crime genre uitvergroot en parodieert – willen De Soete en co het genre en de authenticiteit ervan in vraag stellen. Fiskepark is dan ook een fake true crime, met een gezonde dosis humor.

Fiskepark is geschreven door Filip Lenaerts (Tytgat Chocolat), Joeri Vlekken en Tomas De Soete. Naast hoofdrolspeler De Soete zijn ook Jan Jaap van der Wal, Bent Van Looy en Siska Schoeters te zien in de reeks. Fiskepark is een productie van De Mensen voor Canvas, in coproductie met Gardner and Domm.

Mening over Fiskepark

Ik ben geen liefhebber van true crime, maar een parodie op het populaire genre dat wilde ik niet missen. Al helemaal niet, omdat er met Jan Jaap van der Wal natuurlijk ook een Nederlander in te zien is. En via Instagram volg ik met veel plezier Siska Schoeters. Wat dat betreft genoeg redenen om nieuwsgierig te zijn. En eerlijk: ik vond het heel verrassend. Ingrediënten: een bizar verhaal, spanning, humor en bekende gezichten die zichzelf spelen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

19 oktober 2018 /