Vijfde seizoen D5R met o.a. Liandra Sadzo

Vijfde seizoen D5R! Wie had dat gedacht? Na het succes van de eerste vier seizoenen op Ketnet, de boeken en meer dan 100.000 bezoekers voor de D5R speelfilm werkt Warner Bros ITVP België momenteel aan nieuwe opnames voor een vervolg van 5DR. Deze zal geschikt zijn voor een iets ouder publiek dan de Ketnetters. Kyra, Amber, Vincent, Wout en Leyla hebben de middelbare schoolbanken in Vilvoorde verlaten en zijn klaar om verder te studeren. Ze trekken alle vijf naar Gent waar ze elk hun eigen keuzes maken…

UPDATE 17/01/19 – Bekijk het vijfde seizoen van D5R nu online.

D5R is een realistische fictiereeks over vijf tieners die elkaar kennen van school, maar daarbuiten ook onafscheidelijk zijn. Hun levens, karakters en verhalen zijn letterlijk uit het leven gegrepen. Nu ze de middelbare school in Vilvoorde hebben afgemaakt, trekken ze met heel de groep naar Gent om er verder te gaan studeren. Het lijkt een droom die uitkomt, maar samenleven en zelfstandig worden blijkt moeilijker dan gedacht.

De originele cast van D5R blijft integraal op post: Angela Jakaj (Leyla Akbel: 17), Liandra Sadzo (Kyra Dilen: 18), Sander Provost (Wout Fransen: 18), Thijs Antonneau (Vincent Deprez: 18) en Thijs Antonneau (Vincent Deprez: 18) en Jamie-Lee Six (Amber Vossaert: 18).

‘D5R’ is een reeks geproduceerd door Warner Bros ITVP Belgium in samenwerking met Telenet, MNM, C&A en ondersteund door de Belgische tax-shelter. De serie zal dit najaar beschikbaar zijn op Play van Telenet en later via MNM.

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

17 oktober 2018 /