Geert Van Rampelberg hoofdrol in Black-out

Geert Van Rampelberg speelt de mannelijke hoofdrol in de nieuwe Vlaamse dramareeks Black-out. Vorige week – op 8 oktober 2018 – zijn de opnames voor deze politieke actiethriler gestart. Van Rampelberg kruipt in de huid van Michael Dendoncker, teamleader van de dienst anti-terrorisme. Hij zal te zien zijn naast Sarah De Roo.

Klik hier om alles over Black-out te lezen.

Waar kan ik Geert Van Rampelberg van kennen, onder andere van:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

15 oktober 2018 /