Maureen Vanherberghen hoofdrol in Ketnet Musical TROEP!

Maureen Vanherberghen speelt de hoofdrol in de Ketnet Musical TROEP! Je kent de actrice van de De KetnetBand en de Helden van Ketnet. TROEP is de nieuwste Ketnet-musical na Kadanza, Kadanza Together, Unidamu en Team U.P.

Ketnet en Studio 100 slaan voor de vijfde keer de handen in elkaar voor een nieuwe Ketnet Musical: TROEP!. Maureen Vanherberghen, gekend van , zal in deze musical één van de volwassen hoofdrollen spelen.

“Ik kan nog eens iets van mijn Bucketlist schrappen. Hoe goed is dat! Dat ik graag zing is al lang geen geheim meer maar een theater is toch net iets anders dan een festivalpodium. Kostuumwissels, rushen achter de schermen, en letterlijk met een hele troep op het podium. Veel goesting in deze nieuwe challenge!” aldus Maureen Vanherberghen

Het verhaal
Op een pleintje tussen appartementsgebouwen, ligt er troep. En niet zo’n klein beetje ook. Wat ooit een plein was waar jongeren konden skaten of voetballen of gewoon chillen, is nu een stort geworden. Dimitri, de stadsarbeider die verantwoordelijk is voor dit pleintje, heeft zijn opruimacties gestaakt. Het heeft toch geen zin. Iedereen blijft maar vuilnis op het pleintje dumpen. Tot een paar kids het grondig beu zijn en samen in actie komen! Geholpen door Dimitri en secretaresse Claire proberen ze van dit stort weer een plein te maken waar iedereen een plek heeft.

Wil je genieten van de vorige musicals?

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

12 juli 2018 /