Elise Roels in Secrets… drama haalt levens overhoop

Elise Roels in Secrets. Deze serie draait rond een groep vrienden en jaargenoten van het Stedelijk Middelbaar Instituut Mechelen. Een dramatische gebeurtenis op hun skireis zet het leven van de laatstejaarsscholieren helemaal op zijn kop. Hun vriend Maarten sterft op de reis na een val uit het raam. Volgens de school en het politie-onderzoek is het een ongeval, mede veroorzaakt door te veel alcohol en drugs. Maartens medeleerlingen zijn helemaal ondersteboven en niemand is nog dezelfde na deze dramatische gebeurtenis.

Wanneer iedereen na de paasvakantie terug naar school gaat, start de geruchtenmolen. Er wordt een sociale media-pagina opgericht door de mysterieuze onbekende ‘Jim Secret’, die verdachtmakingen verspreidt. Jim beweert dat iemand van de klasgenoten Maarten bewust geduwd heeft. De pagina maakt verschillende mensen zenuwachtig. En de geruchten en verdachtmakingen hakken hard in op het dagelijkse leven van de scholieren. Stilaan wordt duidelijk dat er in de aanloop naar de bewuste avond dingen gebeurden waar niet iedereen van op de hoogte was. En dat Maarten een heleboel geheimen had…

Jonge cast Elise Roels

In Secrets herkennen de Thuis-kijkers ongetwijfeld Elise Roels in de rol van Emma. Zij en Nicky (gespeeld door Annabet Ampofo) zijn samen met hun klasgenoten op de skireis met dramatische afloop vertrokken. Andere rollen zijn voor Eve van Avermaet (Lauren), Jaap van Veen (Maarten), Désirée Viola (Adina), Thijs Antonneau (Cedric), Jonas Vermeulen (Vincent), Lindsy Dias (Kato), Elias Vandenbroucke (Davy), Rob Van der Auwera (Julian), Brecht De Groot (Floris) en Circé Lethem (Hilde). Regie van de reeks is in handen van het jonge talent Sara van Oostrum.

* Let op: we werken in onze artikelen met affiliate links, waarbij we je verwijzen naar partners waarvan wij denken dat ze interessant voor jou zijn of aansluiten bij dit artikel.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

10 april 2018 /