Billy van Theo Maassen met Bruno Vanden Broecke nu op NPO 3

Billy van Theo Maassen met Bruno Vanden Broecke nu op NPO 3. Zie je dit bericht, zet dan snel je tv aan (of wissel van zender). De Telefilm Billy – het regiedebuut van Theo Maassen – wordt daar nu namelijk uitgezonden. De hoofdrol wordt gespeeld door Bruno Vanden Broecke, die je ook wel kunt kennen als Dirk Porrez uit Safety First.

Het regiedebuut van Theo Maassen is – hoe kan het ook anders – een komedie en gaat over de beroemde buikspreker Gerard de Groot en zijn immens populaire pop Billy. Het duo komt in een diepe relatiecrisis terecht wanneer Gerard verliefd wordt op zijn zorgzame nieuwe buurvrouw, de verpleegkundige Merel, en Billy op de supersexy voetbalvrouw Belinda de Chatinier.

Cast: Bruno vanden Broecke, Ellen Parren, Christine de Boer, Jan-Paul Buijs,
Ruben van der Meer en vele Nederlandse comedians
Regie: Theo Maassen
Scenario: Sander van Opzeeland & Theo Maassen
Producent: Pupkin Film
Omroep: NTR

Uitzending: zondag 25 maart 2018, 20.25 uur, NPO 3

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep. Wist je dat we ook een speciale Streamz Facebook-groep hebben?

Wil jij VlaamsKijken steunen?
Ik ontvang een klein percentage van bestellingen bij de volgende webshops: Bol.com en Coolblue. Kost jouw niets extra's, maar het zorgt ervoor dat ik deze website verder kan ontwikkelen.

25 maart 2018 /