Gevoel voor tumor: tragikomische fictie 18 maart op Eén

Gevoel voor tumor is de gloednieuwe tragikomische fictie van Eén. Vanaf morgen – 18 maart – kun je acht weken lang genieten van deze nieuwe reeks, die mede bedacht is door VRT-medewerker Leander Verdievel, die zelf getroffen werd door kanker. Zijn verhaal en de moedige getuigenissen van twaalf (ex-)kankerpatiënten vormen de inspiratiebron voor deze reeks. Aan het einde van elke aflevering van Gevoel voor tumor delen deze getuigen kort hun verhaal.

Tristan Devriendt, een 25-jarige student geneeskunde die volop van het leven geniet, krijgt plots het dramatische verdict te horen dat hij kanker heeft. Ambitieuze dromen worden abrupt onderbroken en maken plaats voor een strijd op leven en dood. Tristan, zijn familie en vrienden komen in een verwarrende clash van emoties terecht met humor en liefde als onverwacht neveneffect.

Maarten Nulens (bekend van Beau Séjour) speelt de rol van Tristan en ook onder andere Els Dottermans, Dirk Van Dijck, Marthe Schneider, Tristan Versteven, Liesa Naert en Vic De Wachter zijn te zien in deze hartverwarmende reeks.

Gevoel voor tumor: vanaf 18 maart elke zondag om 21.30 uur op Eén.

Klik hier om meer over de serie en de cast te lezen.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

17 maart 2018 /