Tabula Rasa – net als Beau Séjour – op Netflix vanaf 15 maart

Tabula Rasa is straks op Netflix te zien vanaf 15 maart aanstaande! Goed nieuws dus voor iedereen die deze serie afgelopen jaar op Eén gemist heeft. Het is daarmee – voor Nederlandse kijkers – de tweede Vlaamse serie die je kunt kijken via de Amerikaanse streamingsdienst. Eerder is namelijk Beau Séjour al toegevoegd aan het aanbod. Wanneer Tabula Rasa in België op Netflix is te zien, durf ik niet te zeggen. In het persbericht met overzicht dat ik vandaag ontvangen heb, staat namelijk dat deze niet beschikbaar is.

Persoonlijk vind ik het wel lastig om Vlaamse series op Netflix te spotten. Ik wist dat Beau Séjour door Netflix aangekocht was, maar hij is nooit in mijn voorgestelde films en series voorgekomen (en dat terwijl ik echt alleen maar Nederlandstalige zaken kijk). Het is dat ik door dit persbericht even ben gaan zoeken en toen ontdekte dat-ie er gewoon al eventjes in staat. Wat dat betreft zou het fijn zijn als het Nederlandstalige aanbod verder wordt aangevuld en dat Vlaamse producties dan gewoon bij Nederlands staan of dat er een apart kopje komt voor Vlaams bij Internationaal.

Heb je geen Netflix en wil je de series liever op DVD, dan kan dat ook. Ze zijn beide verkrijgbaar bij Bol.com. Met je aankoop steun je tevens VlaamsKijken.nl. We ontvangen namelijk een klein percentage van ieder verkocht product via de link. Zo is het mogelijk om de site te onderhouden en natuurlijk continu van nieuwtjes voorzien rondom Vlaamse producties.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

28 februari 2018 /