Tom Waes en Anna Drijver in Undercover op Eén

Tom Waes en Anna Drijver spelen de hoofdrollen in een nieuwe fictie-reeks van Eén. Undercover wordt op zijn vroegst verwacht in het voorjaar van 2019. En eerlijk: ik kan niet wachten! In deze serie komen namelijk geweldige acteurs uit zowel Nederland als Vlaanderen voorbij. Kan ook niet anders met een serie die gaat over twee undercover agenten die in het drugsmilieu in de grensstreek tussen België en Nederland duiken. En zo komt er naast Grenslanders en Als De Dijken Breken weer een mooie samenwerking.

Kijk het eerste seizoen van Undercover nu op dvd.

Undercover

Undercover brengt het verhaal van de Nederlander Ferry Bouman (gespeeld door Frank Lammers – wie kan dat ook beter dan hem), één van de grootste XTC-producenten ter wereld. Hij woont in een villa in Limburg, maar zit tijdens de weekends en vakanties op een camping op 100 meter van zijn huis. De Belgische politie installeert twee undercoveragenten, een man (Tom Waes) en vrouw (Anna Drijver) die een koppel moeten spelen, op de camping om contact te leggen en zijn netwerk te infiltreren.

Elise Schaap

Bob en Kim merken snel dat dit niet zo eenvoudig is; de meedogenloze Ferry is enorm achterdochtig en heeft vertrouwelingen rond zich die het de undercoveragenten erg moeilijk maken. Maar na een aantal mislukte pogingen beseffen de agenten waar Ferry’s achillespees ligt: zijn gevoelige vrouw Danielle (Elise Schaap). Kim verovert als volleerde manipulator haar hart en kan Bob zo binnenloodsen bij Ferry.

Raymond Thiry

En dan pas begint het zware werk: John (Raymond Thiry), de rechterhand van Ferry, ziet Bob steeds meer als een bedreiging, Danielle blijkt meer dan vriendschap te voelen voor Kim en Ferry heeft een mol bij de politie die steeds dichter komt bij de identiteit van de undercoveragenten…

Onderwereld

Bob en Kim spelen ondertussen een koppel, maar beleven in hun chalet alle spanningen, conflictueuze én erotische, van een echte relatie. Want hoe langer de agenten in de onderwereld van Ferry vertoeven, hoe meer hun eigen normen en waarden beginnen te vervagen. De langste case uit hun carrière zal de twee agenten uiteindelijk dwingen om in de spiegel te kijken en zichzelf af te vragen: wie ben ik echt?

Undercover op camping Blauwe meer in Lommel

De opnames zijn vorige zomer al gestart; een van de belangrijkste locaties is camping Blauwe Meer in Lommel. Lees morgen meer over deze serie, want dan hebben we een uitgebreid artikel over de cast.

Undercover nieuws

Anno 2020 kunnen we zeggen dat deze reeks echt een schot in de roos was! Wat een succes! Hij behoorde tot de best bekeken serie in Nederland op Netflix en gelukkig komt het tweede seizoen er op 6 september 2020 aan. En er is meer nieuws:

Altijd het laatste nieuws over Undercover lezen? Klik hier voor het Undercover-nieuwoverzicht.

Foto: Undercover Setfoto Tom Waes en Anna Drijver ©VRT/Jo Voets

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

26 februari 2018 /