Secrets met Elise Roels; nieuwe frictiereeks op Eén

Secrets met Elise Roels is de nieuwe frictiereeks van Eén. De opnames zijn deze maand gestart en lopen nog tot 15 april 2018. Een uitzenddatum voor de reeks is er nog niet. Wel is bekend dat de serie te zien zal zijn op tv-zender Eén en via social media. Het is een geheel nieuw verhaal, dat ook een perfecte aanvulling vormt op THUIS. De serie draait namelijk om THUIS-personage Emma Van Damme (gespeeld door Elise Roels).

Secrets volgt een groep vrienden en jaargenoten van het Stedelijk Middelbaar Instituut Mechelen. Een dramatische gebeurtenis op hun skireis zet het leven van de laatstejaarsstudenten helemaal op zijn kop. Alles lijkt normaal, maar niks is gewoon. Op de rand van volwassenheid worden de jongeren geconfronteerd met zichzelf en met een voorval dat de rest van hun leven zal beïnvloeden.

Voor de regie tekent het jonge talent Sara van Oostrum en showrunner is gevestigde waarde Stef Wouters. Naast Elise Roels spelen onder meer Jonas Vermeulen, Elias Vandenbroucke, Annabet Ampofo en Lindsy Dias mee. Secrets komt tot stand in samenwerking met de stad Mechelen en met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons op Instagram, kom bij de Facebook-groep én schrijf je in voor onze nieuwsbrief.


VlaamsKijken steunen?
Om VlaamsKijken mogelijk te maken werken we met Google Ads en affiliate-links (bestel je via zo'n link dan ontvangen wij vanuit de betreffende webshop een kleine vergoeding). Wil je VlaamsKijken zo steunen, koop dan bij onze partners als  Bol.com, Coolblue en Amazon.nl (als Amazon-Partner verdien ik aan het kwalificeren van aankopen - geldt ook voor proefversie Amazon Prime Video en de Video Channels). Ook ontvangen we een kleine commissie via linkjes naar VPN Nederland (die we zelf gebruiken om eenvoudiger tv over de grens te kijken).

24 februari 2018 /