Boxing Stars met Oscar Willems, Bill Barberis en Hilde De Baerdemaeker

Boxing Stars is binnenkort te zien bij VTM. Deze keer doen er diverse acteurs en actrices mee aan de wedstrijden, die deze week plaatsvinden. Tja, en als je dan hoort dat Oscar Willems en Bill Barberis meedoen, dan weet je dat je als liefhebber – van de Vlaamse tv-en filmwereld natuurlijk he – voor de tv moet zitten. En voor de heren: wat te denken van Hilde De Baerdemaeker, Eline De Munck en Astrid Coppens… Als er rake klappen worden uitgedeeld, zullen de visagisten van de series/films waarin zij spelen net iets meer werk hebben.


De duo’s op een rijtje:
Laura Tesoro vs. Bieke Ilegems
Actrice, presentatrice en zangeres Laura Tesoro is met haar 21 jaar de jongste van de hele garde. Laura deed het al goed op het podium van The Voice van Vlaanderen, Belgium’s Got Talent en het Eurovisiesongfestival en waagt zich nu in de boksring. Zij komt oog in oog te staan met de 46-jarige Bieke Ilegems. Bieke won in 2014 het VTM-programma Dansdate met haar man Erik Goossens en wil graag nog een extra titel op haar naam schrijven. Haalt jong geweld Laura het van de levenservaring en winnersmentaliteit van Bieke?

Astrid Coppens vs. Stéphanie De Roover
Ooit heette ze Astrid Bryan, nu is ze Astrid Coppens. Het 35-jarige model en de nieuwbakken actrice is de bekendste Hollywoodvrouw van Vlaanderen. Crossfit en yoga deed ze al regelmatig, maar boksen is nieuw voor haar. Astrid krijgt de vuisten van de 40-jarige Stéphanie De Roover tegenover haar. Stéphanie is de vrouw van televisiekok Jeroen Meus. Aan dedication en karakter is er bij haar alvast geen gebrek. Zo stond in aanloop naar de kamp de loopband meermaals op het ontbijtmenu. Wordt Astrid de ster van de avond? Of kent Stéphanie het geheime recept voor de overwinning?

Natalia vs. Marie Verhulst
De indrukwekkende buikspieren en sterke conditie van de 37-jarige Kempische furie en zangeres Natalia worden door iedereen gevreesd. Het hoeft dus niemand te verbazen dat ze vol voor de overwinning gaat in Boxing Stars. Marie Verhulst, de 22-jarige dochter van Studio 100-baas Gert Verhulst, probeert daar koste wat het kost een bokshandschoen voor te steken. En boksen zit bij Marie in de familie. Haar broer Viktor vocht in de eerste editie van Boxing Stars bij CAZ, maar hij verloor toen nipt van sportjournalist Maarten Breckx. Marie aast nu op revanche voor die verloren kamp.

Eline De Munck vs. Hilde De Baerdemaeker
De 30-jarige actrice, zangeres, presentatrice en zakenvrouw Eline De Munck is van alle markten thuis. Ook op sportief vlak moet ze voor niemand onderdoen. Zo liep ze in het verleden o.a. al de marathon van New York. Zij zal in de ring moeten uithalen naar de 39-jarige actrice Hilde De Baerdemaeker. Hilde is de grootste onder de vrouwelijke boksers. Letterlijk dan toch, maar of dat ook voldoende is om Eline uit haar lood te slaan is nog maar de vraag.

Faroek Özgünes vs. Sieg De Doncker
VTM NIEUWS-onderzoeksjournalist en terreurspecialist Faroek Özgünes is met zijn 54 jaar de oudste deelnemer van Boxing Stars. Deze Truienaar met Turkse roots heeft enige ervaring met boksen, want in zijn vrije tijd is hij vaak terug te vinden in de boksring. Hij moet opboksen tegen de 28-jarige Sieg De Doncker. Sieg werd bekend door het Ketnet-programma ‘Helden’. Sport is helemaal zijn ding, maar ontpopt Sieg zich ook tot de held van Boxing Stars of laat Faroek hem een toontje lager zingen?

Andy Peelman vs. Oscar Willems
Naast zijn job als politieagent in het echte leven en in de VTM-reeks De Buurtpolitie, kruipt de 34-jarige Andy Peelman nu de boksring in. Zijn tegenstander is de 28-jarige Spitsbroers-acteur Oscar Willems. Op het voetbalveld heeft hij zich al bewezen en nu krijgt hij als bokser de uitgelezen kans om een politieagent te slaan zonder in de cel te belanden. Of flikkert Andy hem zonder pardon uit de ring?

Erik Goossens vs. Kamal Kharmach
De 50-jarige zanger en acteur Erik Goossens is de mannelijke wederhelft van Boxing Star Bieke Ilegems. Samen met zijn Bieke won hij het programma Dansdate. Lukt het hem als bokser dit keer ook alleen? Erik richt zijn meppen op de 26-jarige comedian Kamal Kharmach. Kamal gaf bij de vorige editie van Boxing Stars al aan dat hij graag eens wilde meedoen aan het programma. Die wens komt nu dus uit. Zal het lachen hem vergaan of steekt hij op het einde van de kamp de kampioensgordel in de lucht?

Bill Barberis vs. Hans Van Alphen
Als klap op de vuurpijl nemen twee reuzen van venten en leeftijdsgenoten het tegen elkaar op: de 36- jarige Bill Barberis en Hans Van Alphen. Er rust een zware last op de brede schouders van Bill. Hij is immers de enige deelnemer van Boxing Stars die ook bij de eerste editie van het programma in de ring stond. Na zijn nederlaag zette Bill onverstoord zijn bokstrainingen verder. Hij krijgt nu een herkansing tegen ex-olympiër Hans Van Alphen. Hans zette, onder andere door zijn schitterende vierde plaats op de Olympische Spelen in Londen, tienkamp op de kaart in België. Wie slaat de ander K.O. en wint deze strijd der titanen?

VTM is vanuit Nederland te kijken via de app.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

20 februari 2018 /