Oscar Willems speelt mee in De Infiltrant

Oscar Willems – die je kent van Spitsbroers – speelt mee in de nieuwe VTM-serie De Infiltrant. Vanavond is om 21.40 de derde aflevering te zien (in Nederland kan dat via de app van VTM). De politie met een zware hoek af – zoals ze ‘m zelf noemen – doet het goed. Bijna 700.000 mensen keken naar de eerste afleveringen van deze nieuwe reeks. En daar zijn ze bij VTM blij mee.

Oscar – die binnenkort ook één van de Boxing Stars is bij VTM – speelt Jasper, de jongere broer van politieagente Karen Hofman (Natali Broods). Jasper heeft geld nodig en vindt er niks beter op de laptop van zijn zus te stelen. Daarop staat alle vertrouwelijke info over de infiltratieopdracht van Danny (Geert Van Rampelberg) bij drugsbaas Freddy Bernaerts (Dirk Roofthooft).

Jasper hoopt een zaakje te doen en de info aan Freddy door te verkopen. Zo dreigt Danny in een heel gevaarlijke situatie terecht te komen. Samen met Karen gaat hij op zoek naar Jasper en de gestolen laptop, maar ze vinden alleen Jaspers kamergenoot, de excentrieke Bert (gastrol van Flor Decleir, compleet met rastakapsel). Eerder was Spitsbroers-broertje Joren Seldeslachts ook al in de serie te zien.

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Dit kun je doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

19 februari 2018 /