Wanneer wordt Spitsbroers 2 in Nederland uitgezonden?

Wanneer wordt Spitsbroers 2 in Nederland uitgezonden? Die vraag komt veel voorbij op de pagina van de populaire VTM-reeks, die vanavond weer van start gaat. Op Facebook antwoordt VTM dan dat Fox de rechten heeft aangekocht voor Nederland. Maar een precieze startdatum is er nog niet.

VlaamsKijken is op onderzoek uitgegaan en heeft contact opgenomen met Fox. De woordvoerder bevestigt inderdaad dat ze de uitzendrechten hebben voor Nederland. Helaas heeft hij op 28 augustus j.l. over de uitzenddatum nog geen goed nieuws. Er zijn namelijk (nog) geen concrete plannen om de serie (opnieuw) uit te gaan zenden. Als ze dat wel doen, dan zullen ze dat via hun social media kanalen laten weten.

Natuurlijk heb ik doorgegeven dat er heel veel Nederlandse kijkers echt zitten te wachten op dit tweede seizoen. En dat er vanavond waarschijnlijk heel wat mensen gaan inschakelen op VTM via de app en website (dat ga ik zelf ook doen). Ik heb hem de link gestuurd naar de discussies en alle vragen. Wie weet doen ze iets met die informatie en besluiten ze om de serie (snel) uit te zenden op Fox.

Het eerste seizoen van Spitsbroers heeft Fox ook uitgezonden. Dat duurde toen helemaal niet zo lang. Hopelijk wordt het wachten toch nog snel beloond.

Meepraten over dit artikel? Heb je tips? Of een vraag over een ander artikel? Dan ben je van harte welkom in de VlaamsKijken Facebook-groep.

4 september 2017 /