Seizoensstart Spitsbroers 2: dit kun je verwachten

Seizoensstart Spitsbroers 2: over ongeveer een uurtje is het zover! Maar wat kun je verwachten? In het tweede seizoen wordt de tijd iets doorgespoeld. We zijn inmiddels acht maanden na het einde van het eerste seizoen. Topspits Dennis Moerman (Oscar Willems) leidt samen met z’n buddy Roel Thevenage (Louis Talpe) KRC Genk naar de top van de competitie. Dennis heeft in een mum van tijd alles in zijn schoot geworpen gekregen: succes, geld, meisjes en feestjes. Hij wil maar één ding: kampioen spelen en daardoor een vette buitenlandse transfer versieren. Ondertussen is hij wel in de running voor de Gouden Schoen.

Zijn broer Alan (Joren Seldeslachts) komt na een wagendiefstal met een enkelband vrij uit de gevangenis en moet z’n leven van nul weer opbouwen. Maar het wordt een moeilijk parcours, dat begint met het aanvaarden van een rotjob in een carwash. Gelukkig is er zijn liefje Nina (Lynn Van Royen) die heel de tijd op hem heeft gewacht. Alan wil niet meer bij zijn ouders (Viv Van Dingenen en Kris Cuppens) wonen, maar trekt in bij zijn grootmoeder Marilou (Sien Eggers). Broer Dennis wil  samen met jeugdvriend Ibi (Gökhan Girginol) een feestje bouwen voor zijn broer en vindt een manier om diens enkelband te omzeilen. Denkt hij.

Bij Racing Genk ontstaat een conflict tussen de spelers en het bestuur, nadat een match gruwelijk fout loopt.

Echt, wat kijk ik naar deze serie uit. Ga jij zo ook naar Spitsbroers kijken?

Praat mee over de onderwerpen op VlaamsKijken via onze Facebook-groep.

Steun VlaamsKijken
Genoten van dit artikel? Lees je met veel plezier al onze verhalen? Dan kun je VlaamsKijken eenmalig steunen met een Tikkie.

Dit kun je ook doen met je Bol.com-aankopen. Als je via deze link je bestelling plaatst, ontvang ik een klein percentage. De opbrengst komt volledig ten goede aan de verdere ontwikkeling van de website. 

4 september 2017 /